Kai šis klausimas buvo užduotas, iškart pasipylė atsakymai, o per 6 valandas diskusijų platformoje į jį sureagavo 24 tūkst. vartotojų.

Paaiškėjo, kad vyrams iš tiesų patinka, kai moterys žengia pirmą žingsnį.

„Iš tiesų, kiekvienas šioje diskusijoje dalyvaujantis vyras apsidžiaugtų, jei jūs žengtumėte pirmą žingsnį“, – reziumavo vienas „Reddit“ naudotojas. Kitas pridūrė, kad kaskart, kai iškeliamas šis klausimas, pasipila atsakymai, varijuojantys nuo „Taip“ iki „Velniai griebtų, taip!”

Vienas komentuotojas netgi parašė: „Mes eitume į pasimatymą net ir su medžiu, jei tik jis žengtų pirmą žingsnį.“

Kadangi visi atsakymai buvo tokie vienodi, vienas komentuotojas uždavė priešingą klausimą, kurį suformulavo taip: „Vyrai, kurie dėl nesuprantamų priežasčių nenorėtų, kad moteris žengtų pirmą žingsnį, – galbūt jūs galite paaiškinti tas savo kvailas, nesuprantamas priežastis?“

Vienas diskusijos dalyvis atsakė: „Tikroji priežastis ta, kad aš apskritai nepasitikiu žmonėmis, tad kai kas nors ima manimi domėtis dėl neaiškių priežasčių, man pasidaro įdomu, kokie to žmogaus tikrieji motyvai ... Tai nereiškia, kad neičiau į pasimatymą su moterimi, kuri mane pakviestų, tiesiog pirma mano reakcija būtų atsargumas.“

Tačiau grįžkime prie vyrų, kuriems patinka, kai moteris žengia pirmą žingsnį: pasirodo, vyrai iš esmės retai girdi komplimentus, todėl vien tai, kad moteris jiems parodo dėmesį, iškart suteikia pasitikėjimo savimi.

„Manau, daugumai vyrų tai patiktų, – rašo vienas diskusijos dalyvis. – Vyrai iš esmės retai girdi komplimentus. Tai, kad mergina pirma parodo dėmesį, ko gero yra geriausias komplimentas, kokio tik vyras gali sulaukti.“

Tačiau kodėl vyrai taip alksta komplimentų? Viena diskusijos dalyvė išsakė nuomonę, kad taip gali būti dėl to, jog vyrai paprastai nesako komplimentų vienas kitam.

„Vyrai retai sako vienas kitam komplimentus, – sako ji. – Jūs galite tai pakeisti – girkite savo draugus, kai tik yra proga.“

Taigi, damos, drąsiai ženkite pirmą žingsnį, o jūs, vyrai, sakykite komplimentus ne tik moterims, bet ir savo draugams. Tai gal ir nepalengvins reikalų meilės fronte, bet pataisys nuotaiką ir aplinkiniams, ir jums.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt