Specialistų nuomone, tokių nevertėtų suprasti tiesiogiai. Dažnai jie byloja apie jūsų norus ir siekius. Jūsų dėmesiui – penki labiausiai paplitę scenarijai.

1. Buvęs mylimasis

Jei susapnavote buvusį mylimąjį, kuris sapne buvo labai dėmesingas, rodė jums švelnumą, gali būti, kad santykių metu jums trūko partnerio rūpesčio ir supratimo. Mėgaukitės sapne patiriamomis teigiamomis emocijomis. Jeigu žmogų sapnuojate dažnai, gali būti, kad jam kažką tebejaučiate. Reikia pagaliau priimti sprendimą dėl šio žmogaus ir nusiraminti.

2. Garsenybė

Jei susapnavote erotinį sapną su žvaigžde, greičiausiai turite svajonę ir karštai trokštate, kad ji išsipildytų. Sapnas gali reikšti ir tai, kad norite išgarsėti ir sukti garsių žmonių rate.

3. Žmogus, kurio neapkenčiate

Jei sapnuojate žmogų, kurio negalite pakęsti, gali būti, kad tas asmuo nėra toks blogas. Jus traukia kai kurios jo teigiamos savybės. Jei dažnai sapnuojate giminaitį, gali būti, kad jums trūksta artimų santykių su giminaičiais.

4. Seksas su moterimi

Jei esate moteris ir susapnavote, jog mylitės su moterimi, nepanikuokite. Galbūt jūsų santykiuose su ta moterimi kilo sunkumų, nesusipratimų. Jums reikia draugės palaikymo.

5. Nepažįstamasis

Seksas su nepažįstamu žmogumi reiškia, kad jums norisi permainų seksualiniame gyvenime ir jums pabodo namų rutina bei buities rūpesčiai. Galbūt netenkina ir asmeninis gyvenimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją