Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia 7 ženklus, kurie rodo, kad jums geriau buvo likti draugais.

1. Kai oficialiai tapote pora, jūsų santykiuose niekas nepasikeitė. Palyginkite, kokie jūsų santykiai buvo prieš tai, kai prisipažinote vienas kitam apie savo jausmus, ir vėliau. Ką jūs veikėte anksčiau ir dabar? Ar manote, kad dabar esate artimesni vienas kitam nei anksčiau? O gal niekas nepasikeitė? Jei iš tiesų negalite įvardinti nieko, kas pasikeitė judviejų gyvenime, kai tapote pora, tuomet kam reikėjo ką nors keisti? Galbūt verčiau likite gerais draugais.

2. Nesistengiate jam patikti kaip moteris. Natūralu, kad jei merginai patinka vaikinas daugiau nei draugas, ji stengiasi jam padaryti įspūdį ir tikrai ne kelias minutes praleidžia prie veidrodžio prieš eidama su juo susitikti. Jei jūsų draugiški santykiai peraugo į meilę, bet jūs vis tiek nejaučiate poreikio stengtis jam patikti kaip moteris, galbūt iš tiesų jaučiate jam meilę tik kaip draugui.

3. Nejaučiate didelio poreikio pabūti dviese. Jūs vienas kitą suprantate ir jums smagu kartu leisti laiką. Tačiau jei reikia rinktis, ar vakarą praleisti dviese, ar su draugų kompanija, visada renkatės antrą variantą. Žinoma, kad kuo daugiau, tuo smagiau, ir leisti laiką su draugais yra puiku. Tačiau jei mylite vienas kitą, turėtumėte norėti kartais pabūti tik dviese. Na, o jei jūs nejaučiate tokio poreikio, tikriausiai romantiški santykiai tarp jūsų ilgai neužsitęs.

4. Nenuliūstate, jei jis atšaukia pasimatymą. Tikriausiai kiekvienos poros gyvenime bent kartą buvo situacija, kai pasimatymą teko atšaukti. Jei jus sieja ne tik draugystė, greičiausiai beprotiškai pasiilgstate vienas kito. Todėl natūralu, kad jei dėl kažkokių priežasčių pasimatymas neįvyksta, jus apima liūdesys. Tačiau jei jūsų mylimasis jums praneša negalėsiantis susitikti ir jūs dėl to nejaučiate jokio apmaudo, jums geriausia būti tik draugais.

5. Jūs niekada nepavyduliaujate. Žinoma, kad pernelyg didelis pavydas santykiams tikrai nepadeda, tačiau saikingas pavydas dar ir kaip gali pakurstyti santykių aistrą. Jei jaučiate kitam žmogui daugiau nei tik draugiškumą, tikriausiai kartais jo pavydite. Todėl jei jūsų neaplanko jokios emocijos, kai jis apkabina patrauklią merginą, net jei tai tik draugiškas gestas, akivaizdu, kad jus sieja tik draugystė.

6. Intymiomis akimirkomis jaučiatės nejaukiai. Atsakykite sau į klausimą, ar norite su šiuo žmogumi artimų santykių. Fizinis artumas kartais galimas ir dragiškuose santykiuose, bet jis nėra toks pat kaip romantiškuose santykiuose. Draugas gali jus apkabinti, tačiau draugiškas fizinis kontaktas paprastai netrunka ilgai. Na, o mylimasis norės jus laikyti glėbyje kuo ilgiau. Jei jūs jaučiatės geriau, kai nesėdite visą laiką apsikabinę ir jis gerbia jūsų asmeninę erdvę, pripažinkite, kad jūs esate labiau draugai nei mylimieji.

7. Neįsivaizduojate jo esant savo vaikų tėvu. O galbūt net slapta tikitės ateityje sutikti kažką kitą. Galbūt jums gera kartu, jaučiate šiltus jausmus vienas kitam, tačiau jei neįsivaizduojate bendros ateities ir nemanote, kad su šiuo žmogumi galėtumėte sukurti šeimą, jums nevertėjo peržengti geriausių draugų ribos.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)