Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt atskleidžia, ką turite žinoti, jei antrosios pusės susiruošėte ieškoti internete.

1. Dažnai moterys yra išrankesnės nei vyrai.

Paprastai moterys yra kur kas labiau smulkmeniškos nei vyrai. Tai galioja ir kalbant apie pažinčių paieškas internete. Moterys ieško sau kone idealiai tinkančio partnerio, todėl kur kas įdėmiau renkasi antrąją pusę, kai vyrams svarbu surasti gyvenimo draugę kuo greičiu. Nepamirkite to, jei ieškote meilės internetinėje pažinčių svetainėje.

2. Nemokamas sūris – tik pelėkautuose.

Nepamirškite šios taisyklės, jei jūsų tikslas yra rasti antrąją pusę, o ne tik smagiai praleisti laiką. Kai kurios paslaugos įvairiose pažinčių svetainėse yra mokamos. Jei jūsų ketinimai rimti, nepagailėkite kelių eurų ir išmėginkite bent kai kurias siūlomas paslaugas, nes tai gali padėti greičiu surasti antrąją pusę. Pavyzdžiui, paprastai už papildomą mokestį galite pasirinkti, kad jūsų anketa kitiems nariams būtų rodoma dažniau.

3. Kiekvienam svarbu matyti, su kuo jis (ji) bendrauja.

Akivaizdu, kad ilgalaikiai darnūs santykiais gali būti užmegzti tik su tuo žmogumi, kuris traukia ne tik savo vidinėmis savybėmis, bet taip pat yra patrauklus. Todėl nenustebkite, kad sulaukiate mažai dėmesio, jei prie savo anketos nepridėjote nuotraukos.

4. Visi ieško panašių į save.

Vos peržvelgę patikusio nario anketą glite nesunkiai nuspėti, ar santykiai su šiuo žmogumi gali pavykti. Viskas labai paprasta – tiesiog palyginkite savo anketos atsakymus į standartinius klausimus su jo (jos) atsakymais. Kuo daugiau jų sutaps, tuo daugiau šansų turite susibendrauti. Taip jau yra, kad dauguma vienišių ieško panašių į save. Pavyzdžiui, rūkaliai dažniau dairosi į rūkančius, o neturintys vaikų, labiau tikėtina, norės susitikinėti su tais ar tomis, kurie (kurios) taip pat neturi vaikų.

5. Sąžiningumas – kelias į sėkmingus santykius.

Kuo tiksliau save apibūdinsite, tuo daugiau šansų, kad jūsų pirmasis pasimatymas, su pažinčių svetainėje rastu draugu ar drauge, prasitęs antrajame pasimatyme. Jei nenorite ko nors atskleisti, verčiau parašykite „papasakosiu, kai susitiksime“, bet nemeluokite. Jei jūsų simpatija supras, kad rašėte netiesą, tikriausiai nebenorės tęsti santykių, net jei jums atrodo, kad tai buvo smulkmena.

6. Žinokite, ko ieškote.

Šiais laikais galite rinktis iš daugybės pažinčių svetainių, tad labai svarbu apsibrėžti, ko iš tiesų ieškote. Vienos svetainės skirtos ieškantiems bendraminčių, kitos – vienadieniams santykiams, o dar kitos - ieškantiems ilgalaikių santykių. Naudodamiesi visomis svetainėmis sugaišite daug laiko, todėl svarbu žinoti, kokių santykių ieškote, ir naudotis tam skirtomis svetainėmis.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!