Rūpestingumas, supratingumas, atvirumas – šias savybes taip pat gali įžvelgti jos širdyje. Apie savo merginos grožį nė nešnekėsiu: ji yra mano gražuolė. Nuo jos tamsiai rudų akių, ilgų, žvilgančių plaukų negaliu atitraukti savo žvilgsnio.

Kita merginos iš didžiosios M raidės pusė kartais pasireiškia per dideliu susikaupimu, kruopštumu ir nesugebėjimu patenkinti net savo pačios poreikių. Norėdama visiems padėti, pamiršta save. Taip, ji altruistiška asmenybė. Nėra svetimas gebėjimas suvokti ir suprasti kitų norus bei jausmus. Mėgsta palepinti mane sočia, ką tik iškepta lazanija, tirpstančiu burnoje pyrago gabalėliu, saldžiai gardžiu Ferrero Rocher (taip pat savos gamybos!).

Vertina grožį, estetiką. Mėgsta naujoves, diskusijas, žmones vertina atlaidžiai ir stengiasi palaikyti su jais harmoningus bei nekonfliktiškus santykius. Nemoka pykti, negali pykti, nes nemoka gyventi pykdama. Nėra mergaitės širdyje pykčio.

Jei esu jos vaikinas, apipila mane bučiniais, meile ir visu kitu turiniu iš šaldytuvo. Masažuoja, maitina, lepina ir visaip kitaip popina.

Jei esu jos draugas, niekada nepalieka bėdoje, durys bus atvertos net ir naktį, kai reikės patarti, paguosti. Gali būti tvirtas gyvenimo ramstis. Neretai tampa ir pečiu, ant kurio kitiems tiesiog gera išsiverkti.

Jei esu jos priešas, trokšta su manimi bent diplomatiškų santykių. Juk sakiau, kad jokių pykčių...

Manote, kad tokios merginos su dinozaurais išnyko? Ne, ši mergina tvirtai glaudžiasi mano glėbyje.

Benas

Dėkojame Benui už istoriją! Ji dalyvauja konkurse „Ypatingas žmogus mano gyvenime“. Kviečiame dalyvauti ir Jus bei laimėti puikių prizų!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (313)