Bevaisės ir slaptų metodų ar vietų, kur idealus partneris galėtų slėptis, paieškos, rašo lifehack.org. Geriausia taktika – atverti savo gyvenimą ir leisti svajonių moteriai ar vyrui į jį įžengti, o tai padaryti padės penkios paprastos taisyklės.

Pirmoji taisyklė: nustokite ieškoti to vienintelio

Tiesiog privalote nedelsiant sustabdyti šias beprasmiškas paieškas – desperatiškos tobulo partnerio paieškos nebūna veiksmingos. Beveik visais atvejais šis ypatingas žmogus į gyvenimą įžvengia netikėtai, tačiau kai tai įvyks, tikrai suprasite, kad šis žmogus ir yra tas ilgai lauktas idealas.

Be to, pasišventusiai vykdydami idealo paieškas dažnai galime pasiryžti taikstytis su prastesniu variantu. Nors žvalgytuvės iššniukštinėjant visas potencialias įsivaizduojamos tobulybės slėptuves gali pasirodyti visai smagios, tenka pripažinti, kad mažai tikėtina tokiu būdu sumedžioti tą vienintelį ir nepakartojamą žmogų. Tiesa, sustabdę aktyvias paieškas neturėtumėte užverti durų, pro kurias į jūsų gyvenimą galėtų įžengti laimė.

Antroji taisyklė: pasirūpinkite savimi

Ilgą laiką dėmesį telkę į antrosios pusės paieškas visą šią energiją nukreipkite į darbą su savimi. Asmeninio tobulėjimo siekimas reiškia tris didžiulius privalumus:

būsite laimingesni, labiau pasitikintys savimi ir nepriklausomi, o tai dažniausiai kitus prie žmogaus traukia kaip magnetas;

būsite geriausia įmanoma savo paties versija, kai sutiksite ypatingą žmogų;

aktyvios veiklos padės išvengti vienišumo, nevilties ir kitų neigiamų jausmų.

Štai galimos asmeninio tobulėjimo sritys:

karjera ir verslas;
sveikatos ir fizinės būklės gerinimas;
dominančios veiklos ir laisvalaikio pomėgiai;
dalyvavimas renginiuose ir konkursuose;
kelionės ir naujų vietų pažinimas.

Nepamirškite, kad asmeninio tobulėjimo kelyje galite sutikti tą ypatingąjį, taigi nevertėtų prarasti budrumo.

Trečioji taisyklė: papildymas, bet ne prisišliejimas

Dabar, kai jau įgavote pasitikėjimo savimi ir tapote nepriklausomi, nebejaučiate poreikio tapti idealaus partnerio dalimi. Kur kas geriau sutikti žmogų, kuris jus tobulai papildytų, o jūs – jį.

Jei žmogui reikia kito žmogaus, kad jis galėtų pasijausti laimingas, jo gyvenime atsirastų balansas ar ramybė, dažniausiai tai baigiasi labai liūdnai. Daugeliu atvejų tokia sąjunga yra nestabili ir toli gražu nė neprimena išsvajotos laimės.

Ketvirtoji taisyklė: būkite socialūs ir daug bendraukite

Tiems, kurie vis dar abejoja šios taisyklės veiksmingumu, būtų naudinga susipažinti su šešių laipsnių atskirties teorija, kurioje teigiama, kad kiekvieną žmogų nuo kito žmogaus, kurį jis sutiks kada nors gyvenime, skiria ne daugiau nei šeši žingsniai. Taigi jus nuo jūsų svajonių partnerio gali skirti visai nedaug.

Dėl šios priežasties patartina lankytis renginiuose, festivaliuose, vakarėliuose ir susibūrimuose. Būtinai rinkitės tai, kas patinka jums, arba tiesiog linksmai leiskite laiką su draugais. Neišvengiamai sutiksite daugybę naujų ir įdomių žmonių, o galbūt net ir gausite progą susipažinti su tuo vieninteliu.

Penktoji taisyklė: būkite drąsūs – išgirskite intuicijos balsą

Nors aktyviai neieškote savo svajonių žmogaus, vis dėlto kažin ar turėtumėte tikėtis, kad šis žmogus nukris jums tiesiai ant galvos. Būtina tikėti savo intuicija, kuri tikrai duos ženklą, kada ateis laikas veikti.

Kai sutiksite žmogų, su kuriuo pajausite išskirtinį ryšį, nepaleiskite jo. Likimo vadžios yra jūsų rankose, taigi veikite ir iš naudokite visas gyvenimo siūlomas galimybes. Nepamirškite drugelio efekto – net ir nedideli dalykai gali pakeisti visą gyvenimą. Kartais tereikia nusišypsoti žaviam nepažįstamajam. Net ir niekuo neišsiskirianti pažintis gali virsti neįtikėtinu atradimu, kurio taip ilgai laikėte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)