Kad numestų keturiasdešimt kilogramų, Denielei Devis prireikė šešių mėnesių. Išsiskyrusi su vaikinu, mergina „guodėsi“ įvairiais saldumynais, taigi per trumpą laiką jos svoris pasiekė devyniasdešimt kilogramų. Norėdama atsikratyti nereikalingų kilogramų, ji išbandė pačias įvairiausias dietas, tačiau nei viena jų nepadėjo. Tada Denielė kreipėsi pagalbos į mamą - profesionalią hipnotizuotoją.

Beverli Devis  atliko vos dvidešimt penkių minučių trukmes hipnozės seansą. Jo metu ji įteigė dukrai, kad šiai atlikta skrandžio mažinimo operacija. Hipnozė suveikė. Sotumo jausmas valgant ateidavo kur kas greičiau. Tai leido Denielei sumažinti suvartojamų kalorijų skaičių, ir po pusmečio mergina sulieknėjo iki penkiasdešimties kilogramų.

„Kai mama man tai pasiūlė, įsivaizdavau, kad seanso metu neištversiu ir pradėsiu kikenti, ir man netgi pasidarė gėda“, - pasakoja Denielė. „Niekuomet rimtai netikėjau hipnoze. Tačiau nutiko stebuklas - svoris ėmė kristi. Negaliu nei papasakoti, kokia aš dėkinga mamai ir kaip džiaugiuosi savo nauja figūra. Iki tol išbandžiau visas įmanomas dietas, ir hipnozė man tapo paskutine viltimi.“

Keturiasdešimt aštuonerių Beverli Devis turi dvidešimties metų hipnotizavimo stažą. Ji sako, kad per visą savo ilgą karjerą dar nei sykio taip nesijaudino, kaip kad hipnotizuodama savo dukterį. Juk dirbti su savo vaikais - ne tas pat, kas su pašaliniais pacientais. Beverli nuolat įteiginėja pacientams, kad jiems sumažintas skrandis, ir daugumoje atvejų tai išties jiems padeda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)