Šiandien esu jau nemaža mergaitė, tačiau nė dienos neapsieinu be svajonių... Aišku, svajonės dabar kur kas žemiškesnės. Manau, išties daugiausia svajoju apie vasarą, jos teikiamus malonumus ir planus. Juk vasara vienas nuostabiausių metų laikų!

Visų pirma, visada svajoju apie gerą orą. Noriu, kad kasdien šviestų saulė, kad žmonės būtų puikiai nusiteikę, šypsotųsi, dalintųsi gera nuotaika. Svajoju, kaip guliu paplūdimyje, lengvas vėjelis kedena mano plaukus, šviečia saulutė ir šildo mano kūną spinduliais...Mano oda tampa vis rusvesnė, o aš pati vis gražesnė.

Svajoju apie kelionę į kitą šalį. Labiausiai mane žavi šiltieji kraštai, egzotiškos vietos. Be galo noriu pirmą kartą atsidurti už gimtinės sienų, pažinti kitas kultūras, žmones... Na, o po puikios kelionės svajoju apie tai, kaip atitrūkstu nuo miesto šurmulio į atokią sodybą. Renku uogas miškelyje, uodžiu gaivų orą, stebiu gyvūnėlius, pievoje skaitau įdomią knygą.

Labiausiai svajoju apie tai, ko tikriausiai trokšta dauguma merginų, moterų...Apie sužadėtuves. Manau, vasara – nuostabus, aistringas metas, puikiai tinkantis meilės priesaikai. Įsivaizduoju, kaip mano mylimas žmogus parengia man kruopščiai apgalvotą staigmeną, apie kurią aš nieko nenutuokiu, kur nors gražioje vietoje staiga atsiklaupia ir ištraukia dėžutę, atidaro ją, o joje tviskantis žiedas... Meilės žiedas...

Taigi, mano vasaros svajonės gana paprastos, bet be galo trokštamos ir širdžiai mielos. Tikiu, kad ši vasara man dovanos daug malonių nuotykių, įspūdžių ir bus viena iš įsimintiniausių!

Kristina

*****************

Šis rašinys yra konkurso „Mano svajonės, kurias noriu įgyvendinti šią vasarą“ dalis. Kviečiame dalyvauti ir Tave!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)