– Kada sugalvojai, kad kelionės taps tavo gilinimosi objektu?

– Tada, kai supratau, kad tai yra smagu. Nors mokykloje buvau labai ramus ir užsidaręs, nenorėdavau išsiskirti, bet studijos mane išlaisvino.

Aš nenorėjau nei iš to užsidirbti, aš nenorėjau būti verslininku. Aš norėjau tiesiog ramiai būti samdomu darbuotoju, penktą valandą užversti kompiuterį, eiti į namus ir dėl nieko nesinervinti. Bet viskas apsivertė aukštyn kojom, kai šešiolikos pradėjau rašyti savo kelionių tinklaraštį.

– Kuo jis buvo ypatingas, kad sulaukė tokios sėkmės?

– Manau, kad atsidūriau tinkamu laiku tinkamoje vietoje ir pasakojau apie tai, kas man pačiam buvo labai svarbu – apie pigias keliones. Tuo metu neturėjau galimybės keliauti įprastomis kainomis ir ieškodavau, kaip tai padaryti pigiau. Visus metus taupydavau pinigus vienai kelionei, į kurią galėdavau išvykti kelioms dienoms vasarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)