Tėvai – mokslinės inteligentijos atstovai

2023 metų gruodžio pabaigoje Lenkijos prezidentą Andrzejų Dudą, vaikščiojantį po žinomo prekybos tinklo parduotuvę, kurioje Kalėdoms apsirūpino maisto atsargomis, mobiliuoju telefonu nufotografavo vienas pirkėjų. Žinoma, prezidentą lydėjo apsaugos tarnybos vyrukai, bet smalsaus pirkėjo nenuvijo. Jam taip pat pavyko užfiksuoti, kai valstybės vadovas pasuko prie kasos, kur sumokėjęs 185,82 zlotų, ( 42,75 Eurų), griebė pirkinių prikrautus maišelius ir nuskubėjo prie mašinos.

Smalsuoliai nufotografavo ne tik prezidento pirktus maisto produktus, bet ir pirkinių kvitą, kurio jis nepaėmė. Pirkėjo „dėka“ kvitas buvo įkeltas į socialinius tinklus. Paaiškėjo, kad tąsyk prezidentas nusipirko mėlynių, pomidorų, mineralinio vandens ir gėrimo be cukraus. Taip pat natūralaus jogurto ir kiaušinių. Iš mėsos gaminių Duda pasirinko kumpį. Paaiškėjo, kad jis yra ir „kindziuko“ – skilandžio mėgėjas. Pirkinių asortimente taip pat buvo įvairių rūšių duonos gaminių: sėklinės duonos, kvietinių bandelių, viso grūdo bandelių ir trys bulvinės bandelės.

Politikas pirko ir sviesto. Ir, anot internautų, už jį tikrai permokėjo. Už 200 g tradicinio airiško sviesto gabalėlį jis sumokėjo 9,59 zlotų (2.20 Eurų)!

Žinia, konkrečios šalies politikai daro įtaką ne tik istoriniai, kultūriniai, geografiniai ir kiti objektyvūs veiksniai, bet ir asmeninės valstybės vadovo savybės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją