- Ne kartą jus teko matyti įvairiuose amplua – laidų vedėjos, daininikės, šokėjos, direktorės, mamos, žmonos... Ar tiek pareigų neklupdo fizinės sveikatos?

Ne... Na, nėra jau taip, kad viskas sudėliota stalčiukuose. Vieną dieną atsikeli ir jauti savyje daug jėgų ir nežinai, kur dėti energiją, o kitą dieną norisi tik ramiai ilsėtis. Tie visi darbai neužgriūva vienu metu. Visko po truputį – pabūni mama, žmona, po to - atlikėja, vėliau - direktore. Toks gyvenimas. Šitaip net įdomiau gyventi. Atsibostų vienoda dienų tėkmė. Bet svarbu nepamiršti ir savęs.

- Esate apdovanota talentais. Kaip juos atradote?

Net nežinau... Talentai, jeigu galima taip pavadinti... Manau, kad tai tiesiog mano pomėgiai, kuriuos sunkiu darbu, atsidavimu, dideliu noru, pastangomis išsiugdžiau. Žinoma, reikia ir talento. Nuo paauglystės man labai patiko šokti, mokykloje lankiau šokių, dramos būrelius. O dainuoti kaip tik pradėjau vėliausiai, tik studijų laikais lankiau chorą. Visada norėjau dainuoti, tiesiog turėjo tam ateiti laikas.

- Jūsų gyvenimas labai dinamiškas, greitai kintantis. Viena veikla keičia kitą. Ar grupė „69 danguje“ ilgainiui neliks tik praeities šešėlis?

Nieko nėra amžino. Vienas gyvenimo etapas pasibaigia, o kitas prasideda. Praeis daug metų ir grupės tikrai nebus. Bet esu įsitikinusi, kad dabar ji dar gyvuos, nes Lietuvoje palikome gerą, ryškų pėdsaką.

Grupės likimas dabar priklausys nuo Nijolės, Godos, Ingridos ir mano noro vėl susiburti. Pirmą kartą paskelbusios apie grupės išsiskyrimą, supratome, kad dar per anksti dėti tašką, nes žmonės nori mus matyti scenoje.

- Dabar madinga šeimose susikurti vienokius ar kitokius sveikos gyvensenos įpročius. Kokie jie jūsų šeimoje?

Sportuoti ne visada išeina. O mitybą deriname, stengiamės maitintis sveikai. Vengiame daug konservantų turinčių produktų, gėrimų. Aš ypač mėgstu šokoladą, bet būtent nuo to ir kenčiu. Mane nuo jo stipriai išberia, tad tenka šio skanėsto atsisakyti, tačiau karts nuo karto nesusilaikau ir vėl pasmaguriauju.