„Mūsų komandos tikslas – sukurti interaktyvią šventę parodos dalyviams. Norime, kad kiekvienas surastų dominančią sporto šaką ar laisvalaikio praleidimo būdą. Stengsimės įtikti visiems: ir mėgstantiems Rytų kovos menus, gatvės gimnastiką, tenisą, ir stalo futbolą. Žinoma, viską kviesime išbandyti praktiškai, tad būkite sportiški ir pasiruošę netikėtumams“, - planais dalinosi „Sveikas miestas“ direktorius Mantas Paulauskas.

„Sveiko miesto“ komanda kartu su partneriais parodai ruošiasi iš peties. Parodos lankytojai galės stebėti sporto klubų ir sveikatingumo organizacijų parodomąsias programas, dalyvauti jogos, Tai Chi, zumbos pamokose. Drąsieji turės galimybę išbandyti savo jėgas varžybose, o stipriausi iš jų bus apdovanoti. Norintieji gaus specialistų konsultacijas sveikatingumo klausimais bei galės išbandyti naujausius treniruoklius.

„Ar žinote, kad neseniai atsirado tokia sporto rūšis, kurioje suderintas šokinėjimas ant batuto ir mėtymas į krepšį? - klausia Mantas Paulauskas, - o gal norite išmokti stalo futbolo taisykles arba svajojate įmušti įvartį ledo ritulio varžybose? Jeigu taip – būtinai turime susitikti „Adventur“ parodoje“, - apie ruošiamą programą pasakojo „Sveiko miesto“ vadovas.

Parodoje lankytojų lauks stalo teniso klubas „Mažoji raketė“, LABAS nuotykių parkas (laipynių zona), Vilniaus ledo ritulio mokykla „Geležinis vilkas“, G7 Sporto, šeimos sporto, sveikatos ir laisvalaikio klubas. „SLM group“ komanda pristatys „SlamBall“ žaidimą, o gatvės gimnastikos komanda „Project Mayhem“ parodos lankytojams surengs „Winter Challenge: ištvermės varžybas“.

Taip pat vyks nemažai „Foosin“ stalo futbolo klubo organizuojamų renginių, pavyzdžiui, Lietuvos stalo futbolo taurės turnyras, kuriame varžysis stipriausi praėjusiųjų metų žaidėjai. Sporto ir sveikatingumo klubų tinklas „Impuls“ kvies išbandyti TRX funkcines treniruotes su diržais, o „Vichy“ vandens parkas parodos lankytojams nepagailės gausybės nuolaidų, akcijų ir dovanų.

Be „Sveiko miesto“ atrakcionų zonos parodoje „Aventur“ veiks ir verslo platformos, gidų artelės, svečių iš įvairiausių pasaulio šalių pristatymai, susitikimai su keliautojais, paskaitos, taip pat – ekspertų patarimai ir geriausių kiekvienos šalies virtuvės meistrų pasirodymai.

Paroda „Adventur“ vyks 2013 m. vasario 1 – 3 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO. Ją organizuoja turizmo verslo specialistai – Valstybinis turizmo departamentas prie LR Ūkio ministerijos, Lietuvos turizmo asociacija, LR turizmo rūmai ir LITEXPO.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją