Mokslininkai sudarė sąrašą produktų, kurie mažina seksualinį geismą. Pirmojoje vietoje - karvės pieno sūris, rašo „The Times of India“. Jame gali būti antibiotikų ir augimo hormonų, kurie lemia estrogeno, progesterono ir testosterono gaminimąsi ir keičia organizmo hormoninį foną.

Antroje vietoje - saldūs gazuoti gėrimai. Kariesas, diabetas, nutukimas, kaulų masės netekimas mažina seksualinę trauką. Dėl jų krenta ir serotonino lygis, o jis savo ruožtu palaiko libido ir gerą nuotaiką.

Konservai dėl juose esančio didelio druskos kiekio gali sukelti impotenciją. Bulvių traškučiai ir keptos bulvės sukelia organizmo ląstelių ir audinių pažeidimus ir pakenkia hormonų reguliacijai.

Skonio stipriklis natrio gliutamatas populiarus įvairiuose produktuose. Per didelis jo kiekis gali sukelti depresiją bei širdies ir kraujagyslių ligas, o tai paveiks ir seksualinį aktyvumą. Neigiamą poveikį turi ir kava, turinti įtakos organizmo veiklai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)