Štai keli naudingi svogūnų ypatumai:

Naikina bakterijas

Medicinos srities tyrėjų duomenimis, paduose yra apie 7 000 nervų galūnių, kurios susijusios su visu kūnu. Būtent todėl įsidėjus į kojines svogūno puseles, galima tikėtis stebuklingo poveikio visam kūnui. Palaikykite svogūną kojinėse, jis apvalys visą kūną, sutrauks bakterijas ir mikrobus. O kadangi padų oda labai plona, gerosios bakterijos ir cheminės medžiagos greičiau pateks į kraują. Štai tokiu būdu svogūnai valo kraują. Valymo procesas vyks, kol miegosite, mūvėdami kojines, kuriose bus įdėtos svogūnų puselės.

Gydo peršalus

Jei miegosite su svogūno puselėmis kojinėse, daug greičiau pasveiksite nuo peršalimo. Kaip žinoma, svogūnai sugeria kvapus, gerina oro kokybę. Kol miegosite su svogūno puselėmis kojinėse, svogūnas sugers bakterijas ir apvalys kraują. Svarbu, kad svogūnai būtų ekologiški.

Valo

Šiam tikslui reikia ekologiškai užaugintų svogūnų, kurie nebūtų nupurkšti jokiomis cheminėmis medžiagomis. Priešingu atveju žalingi chemikalai pateks į kraują. Homeopatė iš Los Andželo daktarė Lauren Feder patvirtino, kad svogūnai turi daug gydomųjų ypatybių. Jos teigimu, miegojimas įsidėjus į kojines svogūnų padeda nuo peršalimo, nuo šlapimo pūslės infekcijų, nuo ausų ir nuo dantų skausmo ir nuo kt. negalavimų. Verta pabandyti!

Taigi perpjaukite perpus svogūną, įsidėkite jo puseles į kojines taip, kad puselės pjūvio puse priglustų prie kulnų. Ryte reikės švariai nusiplauti kojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)