Moksliškai įrodyta, kad šaltuoju metų laiku prastėjanti nuotaika nėra tik išsigalvojimas. Kaip portalui huffingtonpost.com yra sakiusi psichologė Kathryn A. Roecklein, pagrindinė suprastėjusios nuotaikos priežastis – pakitusi dienos trukmė. Mokslininkai pastebi, kad gaudamas mažiau šviesios organizmas gamina mažiau serotonino – hormono, kuris atsakingas už gerą nuotaiką, laimės pojūtį.

Būtent dėl šios priežasties rudenį dažnai pajuntamas energijos trūkumas, suprastėja miego kokybė arba kankina mieguistumas, taip pat gaminasi daugiau streso hormono. Kadangi lietuviai ir šiaip dažnai tituluojami kaip paniurėliai, rudeniniai organizmo pokyčiai šį įvaizdį dar labiau sustiprina.

Tačiau DELFI kartu su partneriu „Elektrum Lietuva“ siūlo nenukabinti nosies ir nepasiduoti niūrioms nuotaikoms, kurias atneša į Lietuvą plūstelėjęs šaltukas. Kviečiame atlikti nacionalinį pozityvumo testą ir sužinoti, ar galite būti priskiriamas paniurėliams, o gal priešingai – pozityvumo ir energijos turite tiek, kad galite pasidalinti su kitais? Kartu mėginsime išsiaiškinti, kokiomis gi nuotaikomis šiandien gyvena skirtingų Lietuvos regionų gyventojai, kas tai lemia ir kaip tai, jei reikia, pataisyti.

Turime gerų žinių ir nuolat niurnantiems, kad aplink vien negandos ir nelaimės – šalia „Nacionalinio pozityvumo testo“ rasite tik geras naujienas. O jų tikrai yra!

DELFI pardavimų skyriaus vadovas Jonas Gilys sako besidžiaugiantis, kad artėjant 2017 metų pabaigai DELFI skaitytojai turės progą pasisemti geros energijos ir patys prisijungti prie tokio projekto įgyvendinimo. „Man ypač džiugu, kad metus baigiame tokiu šviesiu, pozityviu ir interaktyviu projektu. Lietuvai reikia šviesių ir gražių idėjų, pozityvių minčių. Drauge su partneriais vertinsime Lietuvos pozityvumą, įdomu sužinoti, kuris Lietuvos regionas pozityviausias, o kuriam dar reikia šiek tiek daugiau šviesos ir šypsenų“, – sakė J. Gilys.

„Viena iš svarbiausių užduočių, kurią sau kelia mūsų komanda, dalintis pozityvia energija su savo klientais. Pastebime, kad toks draugiškas ir nuoširdus rūpestis duoda teigiamų rezultatų. Todėl siekiame pozityvumo idėją paskleisti kuo plačiau – prisidėti prie galimybės kiekvienam iš mūsų pasitikrinti, kiek jo turime, ir patarti, kaip juo galime dalintis su kitais“, – lietuvius testą atlikti skatino „Elektrum Lietuva“ rinkodaros vadovė Dovilė Binkevičienė.

Metas į namus įsileisti pozityvios energijos. Startuojame jau dabar, o kiek lietuviai pozityvūs, sužinosime jau lapkričio 12 dieną. Prisijunk ir tu!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)