Tuomet siųskite savo pačios gardžiausios uogienės receptą su nuotrauka ir laimėkite vieną iš 5 prizų - leidyklos „Obuolys“ ką tik išleistą knygą - Maurice Hanssen žinyną "E priedai".

Išsamus Maurice Hanssen žinynas reikliam XXI a. vartotojui atskleidžia E maisto priedus gaubiančius mitus, aiškina E priedų paskirtį, kilmę ir poveikį organizmui.

Jūsų receptų, parašytų gražia ir taisyklinga lietuvių kalba (prikabinkite ir nuotrauką, jei turite) laukiame iki rugpjūčio 1 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)