K. Kruopienytė festivalyje pristatys kolekciją „Jukebox“ (2012-2013 m. ruduo-žiema), kurioje atspindi XX a. vidurio dizaino koncepciją – grožis slypi paprastume. Tai vyrams ir moterims skirta kolekcija, kurią įkvėpė 1950-ųjų metų interjeras, baldų, daiktų, automobilių dizainas.

Pagrindinės kolekcijos spalvos – tamsios, tačiau yra ir keletas šviesių tonų bei šiek tiek ryškių akcentų. Audiniai – vilna, kašmyras, šilkas. Avalynė taip pat kurta specialiai šiai kolekcijai.

Įvaizdį kolekcijai kuria Kęsto Rimdžiaus ir Agnės Gilytės vadovaujama stilistų komanda „Kukla Beauty Box“, jau antrus metus dalyvaujanti „Mados infekcijoje“.

Kristinos Kruopienytės teigimu, kiekvienas elementas turi būti kuriamas profesionaliai: kolekcijos sukūrimas – dizainerio darbas, tačiau plaukų stiliumi turi rūpintis profesionalus plaukų stilistas, grimu – stilistas vizažistas. Tad kiekvienas turi dirbti savo darbą.

„Esu pakankamai uždara savo kūrybinėje erdvėje ir jaučiuosi stipri drabužių dizaino kūrimo procese, tačiau jau ne vienerius metus stebiu Kęsto profesinę karjerą. Pati esu jo klientė ir žinau kaip jis dirba, kaip gilinasi į savo srities naujienas, kaip geba bendrauti su klientais. Mes diskutuojame apie madą, jos pasaulines tendencijas ir randame daug sąlyčio taškų. Būtent žmogiškojo faktoriaus ir profesinio meistriškumo sintezė nulėmė mano sprendimą patikėti K. Rimdžiui ir jo komandai rūpintis naujausios mano kolekcijos modelių plaukų stiliumi,“ – sako dizainerė K. Kruopienytė.

Jau tryliktasis mados festivalis „Mados infekcija“ įvyks š.m. kovo 22-24 dienomis d. Šiuolaikinio meno centre (ŠMC) Vilniuje. Dizainerės K. Kruopienytės kolekcija bus pristatyta kovo 22 dieną.

Ankstesnių kolekcijų modeliai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją