Nuo pat naujų metų pradžios visi drįstame laukti kokios nors sėkmės. Deja, tik kai kuriems aplinkybės klostysis ypač palankiai. Astrologai įvardijo vos tris Zodiako ženklus, kurių atstovų viltys praturtėti veikiausiai labai greitai išsipildys.

Jautis

Jaučiai visada pasirengę daug ir atkakliai dirbti. Jie tarsi gimę tam, kad kaltų pinigus. Labai greitai už pastangas jiems bus atlyginta. Projektai, prie kurių darbuojasi šio Zodiako ženklo atstovai, bus tokie sėkmingi, kad aplinkiniams beliks tik pavydėti.

Astrologai pataria Jaučiams kliautis tik tais žmonėmis, kurie verti pasitikėjimo. Efektyvi partnerystė ir bendradarbiavimas neabejotinai duos vertingų vaisių. Neturi nusiminti ir tie, kurie dabar galbūt yra be darbo, nes šią žiemą pavyks sulaukti ne vieno išties vertingo pasiūlymo.

Dvyniai

Gerą žinią žvaigždės siunčia ir Dvyniams. Vasaros pabaigoje ir rudens pradžioje jų pademonstruota iniciatyva ne tik neliks nepastebėta, bet ir atneš apčiuopiamo pelno. Jau 2019-ųjų žiemą Dvynių ženklo atstovų pajamos išaugs du ar net tris kartus!

Atsipalaiduoti Dvyniams astrologai jokiu būdu nepataria. Nepertraukiamas uolus darbas, anot jų, – tikrų tikriausias finansinės gerovės garantas, juolab kad sėkmės laikotarpis tikrai nesibaigs su pavasariu. Jei ypač pasiseks, jis užsitęs ir iki kitų metų liepos.

Vėžys

Atrodo, kad Vėžiams nė stengtis nereikės, kad praturtėtų! Astrologai sutartinai tvirtina, kad šio Zodiako ženklo globojami asmenys 2019-ųjų žiemą gali tikėtis begalės malonių siurprizų, kuriuos pateiks dosnūs giminaičiai ir draugai. Tikėtina, kad pavyks laimėti loterijoje. Galbūt bus paketas atlyginimas. Užvis svarbiausia, kad visa tai ateis savaime!

Vienintelis patarimas, kurį vertėtų įsidėmėti, – tai nepaleisti gautų pinigų vėjais. Atminkite, kad piniginių santaupų tikrai prireiks užėjus sunkesniam finansiniam laikotarpiui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)