AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų.

JAUTIS. Būsite nusiteikę pramogoms, avantiūroms, nuotykiams. Ką gi, kas ieško, tas randa. Galbūt susitiksite seną savo meilę ar įgysite naują gerbėją, papildomą hobį. Labiau saugokite nuo pavojų vaikus.

DVYNIAI. Svajonės ir realybė skirsis. Lyg ir turite kuo didžiuotis, tačiau ne visi tai vertina. Galbūt atsinaujins ankstesnė širdgėla dėl nesutarimų šeimoje, artimo žmogaus sveikatos ar kt.

VĖŽYS. Šiandien turėsite ką veikti, jeigu mėgstate gvildenti paslaptis, spręsti galvosūkius, gilintis į sudėtingą literatūrą, naršyti internete arba keliauti. Visgi kelionėje galimi netikėti trikdžiai. Atsargiai kelyje. Venkite ginčų.

LIŪTAS. Šiandien nedramatizuokite dėl smulkių nuostolių, tačiau būkite atsargūs, kad jie netaptų stambiais. Saugokite savo asmens duomenis, neužsakinėkite daiktų iš abejotinų svetainių.

MERGELĖ. Prieštaringa diena. Rytas atrodys teikiantis optimizmo, polėkio. Popiet staiga viskas gali susijaukti dėl vienos frazės ar veiksmo. Lengva susipykti, išsiskirti. Itin saugokite vaikus nuo galimų traumų ir streso.

SVARSTYKLĖS. Diena nepalanki sveikatai ir triukšmingiems masiniams susibūrimams. Bendravimas vargins, išskyrus virtualius pokalbius su kai kuriais asmenimis. Galite gauti neraminančios konfidencialios informacijos.

SKORPIONAS. Kažkoks poreikis ar tikslas skatins jus rizikuoti, veltis į kolektyvinę avantiūrą. Galite susitikti su asmeniu, su kuriuo jus sieja neįvykdytas įsipareigojimas arba bendri prisiminimai. Verčiau nerizikuokite nei santykiais, nei pinigais.

ŠAULYS. Emociškai ir psichologiškai ši diena bus nelengva. Verčiau nesiekite gauti daugiau, nei nusipelnėte. Savo priekabumu galite įžeisti jumis susižavėjusį asmenį. Saugokitės traumų, ugnies, agresijos.

OŽIARAGIS. Nors ši diena bus dosni įspūdžių, minčių apie keliones, išvykusius draugus, artimuosius, tačiau kelionėje gali pasitaikyti trikdžių, rizikų, nedorų žmonių. Būkite atsargesni su nepažįstamaisiais bei užsieniečiais.

VANDENIS. Daugiau laiko praleiskite su žmonėmis, kuriems reikalingas jūsų artumas bei moralinė parama. Jeigu galite, atiduokite ar atsiimkite skolas. Nesukčiaukite ir neleiskite, kad kiti jumis manipuliuotų.

ŽUVYS. Situacija gali būti prieštaringa. Norėsis nuoširdaus, atviro bendravimo, tačiau galima pasitikėjimo krizė. Verčiau nesistenkite pergudrauti ar perauklėti partnerių, nepratrūkite, nes tai atsigręš prieš jus. Saugokitės agresijos, ugnies, avarijų.

Geros dienos!

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją