Be to, šiuo laikotarpiu daugeliui atsivers paslaptys, kurios anksčiau buvo neprieinamos. Tai bus teigiamas dalykas, nors iš pradžių kiek išgąsdins ir privers peržiūrėti santykius su kažkuo iš aplinkinių. Svarbiausia nedaryti skubotų išvadų, išanalizuoti visą gautą informaciją, remtis sava patirtimi.

Be to, nors visa savaitė bus gana sėkminga, ypatingą dėmesį atkreipkite į 28 dieną. Neplanuokite tą dieną svarbių darbų, venkite bendrauti su konfliktiškais ir piktais žmonėmis, sekite savo sveikatos būklę. Mėnuliui įeinant į naują fazę, 23 mėnulio parų buvimas Skorpiono ženkle – pavojingas derinys, todėl pasisaugokite.
Įsiklausykite į savo intuiciją, pagal galimybes venkite vietų, kur jaučiatės nepatogiai.

Avinas

Šią savaitę būkite atidesni, bendraudami su mažai pažįstamais žmonėmis. Neverta veltis į avantiūras ir pasiduoti įkalbinėjimui tų, kurie žadės jums greitą praturtėjimą. Užtat tie, kurie jums padės be atlygio, liks jūsų gyvenime ilgai ir dar ne kartą suteiks jums vertingų paslaugų ar šiaip taps maloniais pašnekovais.

Jautis

Šią savaitę jūsų laukia glaudus ir malonus bendradarbiavimas su giminėmis, galimos jums ir jūsų artimiesiems svarbios šeimyninės iškilmės. Be to, šiuo laikotarpiu jūs suteiksite viltį kažkam iš draugų. Gali būti, kad tam žmogui reikės jūsų palaikymo, jūs surasite tinkamus žodžius ir paguosite arba padarysite kažką, kas padės tam žmogui išeiti iš sudėtingos situacijos.

Dvyniai

Šią savaitę jums gali sutrukdyti žmogus, kuriam svarbiausi jo interesai ir gaunamas malonumas. Gali būti, kad jis taps jūsų finansinių nuostolių priežastimi arba jus suklaidins ir ta klaida jums brangiai kainuos. Nepasiduokite jo įgeidžiams, tai sukels daug nemalonumų. Be to, neverta sudaryti brangių sandorių ir pradėti projektų, kuriems jūs kol kas nepasiruošę.

Vėžys

Šią savaitę jūs dėl kažkokios priežasties norėsite laikytis toliau nuo aplinkinių. Tačiau neverta atsisakyti lankyti įdomių vietų – jūs ten įgysite kažką tokio, ko anksčiau neturėjote. Be to, jūs įgausite naujos patirties, kuri pareikalaus ilgų apmąstymų, tačiau vėliau ne kartą pravers.

Liūtas

Šią savaitę jums teks atidėti kažkokių jūsų planų vykdymą. Tačiau greičiausiai jūs tai padarysite, nepaisysite sudėtingų aplinkybių, kad gautumėte optimalų rezultatą. Be to, šiuo laikotarpiu jūsų laukia susitikimas su žmogumi, su kuriuo labai seniai nesimatėte. Gali būti, kad kartu su juo išspręsite kažkokią seną problemą.

Mergelė

Šią savaitę jūsų laukia kažkokios viltingos žinios, kurios leis jums atsipalaiduoti, jūs nustosite nervintis dėl to, kas jus neramino nuo pat šio mėnesio pradžios. Be to, jūsų laukia malonūs išgyvenimai, susiję su kažkuo iš senų draugų. Gali būti, kad jūs dalyvausite vestuvėse, sužadėtuvėse ar švęsite paaukštinimą.

Svarstyklės

Šią savaitę jums teks gerokai padirbėti, kad užsidirbtumėte papildomai. Gali būti, kad jums reikės pinigų kažkokiam konkrečiam dalykui, todėl jūs imsitės bet kokio jums pasiūlyto darbo. Tačiau kokios nelauktos išlaidos jūsų belauktų, neverta veltis į abejotiną veiklą, galite susigadinti savo reputaciją.

Skorpionas

Šią savaitę jums teks pademonstruoti geriausias savo profesines savybes. Gali būti, kad darbe jūsų laukia patikrinimas, nuo kurio rezultatų priklausys jūsų paaukštinimas arba atlyginimo pakėlimas. Be to, greičiausiai jus iš anksto įspės kažkas iš pažįstamų, todėl jūs puikiai išlaikysite išbandymą.

Šaulys

Šią savaitę nerekomenduojama švaistyti laiko malonumams ir pasilinksminimams, kitaip jūs nepadarysite to, ką esate suplanavę, ir atlikdami darbą, kuriam reikia visiško atsidavimo, gausite kuklius rezultatus. Atidėkite pasilinksminimus tinkamesniam laikui ir užsiimkite dabartiniais reikalais. Tiesa, asmeniniam tobulėjimui reikėtų skirti daugiau dėmesio.

Ožiaragis

Šią savaitę jums teks apriboti savo išlaidas. Galimi piniginiai nuostoliai ar nenumatytos išlaidos, kurios vers jus taupyti ir atsisakyti netgi to, ko jūs paprastai sau neatsakote. Be to, šiuo laikotarpiu neverta sudaryti sutarčių, pradėti ilgalaikių projektų ir užsiimti investavimu – tai neapsimokės.

Vandenis

Šią savaitę galimi nesklandumai buityje. Gali būti, kad neseniai panaši situacija jau buvo susiklosčiusi ir jūs dėl kažkokių priežasčių jos iki galo neišsprendėte. Teks grįžti prie šios problemos ir viską išspręsti iki galo. Be to, jūsų laukia glaudus bendravimas su giminaičiais, kuriems jūs taip pat padėsite išspręsti kažkokius sudėtingus klausimus.

Žuvys

Šią savaitę jūsų laukia vaisingas bendravimas su žmogumi, su kuriuo turite daug ką bendro. Gali būti, kad jūs papasakosite jam kažkokią savo paslaptį ir paprašysite pagalbos, kurios nedelsiant sulauksite. Be to, jus su tuo žmogumi gali sieti kažkokia veikla, kuri atneš pelno jums abiems, o asmeniškai jums atvers kažkokias naujas galimybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)