Finansai kiekvieno iš mūsų gyvenime atlieka svarbų, o kai kuriems ir svarbiausią vaidmenį.

Nesiimkite naujų sumanymų, net jei jie buvo suplanuoti iš anksto: ši savaitė – ne pats geriausias laikas juos įgyvendinti, ne tiek profesine, kiek finansine prasme.

Jautis

Būtina vengti rimtų bet kokio masto finansinių sandorių ir operacijų. Ypač nepageidautina dėti savo parašą po bet kokiu dokumentu, tai gali lemti nuostolius.

Valymas, šiuo metu organizuojamas bute ar namuose, ne tik sutvarkys daiktus – bus išvalyta erdvė teigiamai energijai, kuri negali cirkuliuoti užgriozdintoje erdvėje.

Vėžys

Pageidautina neliesti pinigų – net parduotuvėje geriau atsiskaityti kortele. Taip pat reikėtų atsisakyti ir didesnių pirkinių.

Liūtas

Finansiniai klausimai, kuriuos šio ženklo atstovams teks spręsti šiuo metu, didele dalimi nulems jų finansinę padėtį kitam laikotarpiui. Taigi būtų prasminga pasistengti.

Mergelė

Nesiimkite įgyvendinti rimtų profesinių projektų: sėkmės dirbant prie jų nepasieksite, todėl ir uždirbti gerų pinigų nepavyks.

Svarstyklės

Svarstyklės gali ir skolintis pinigų, ir prireikus juos paskolinti: nei pirmuoju, nei antruoju atveju nekils problemų dėl finansų grąžinimo.

Skorpionas

Didelė sėkmės versle tikimybė: ji bus ankstesniu laikotarpiu atlikto darbo rezultatas, todėl už pasiektą rezultatą šio ženklo atstovai turėtų dėkoti tik sau.

Šaulys

Finansinė sėkmė laukia tų, kurie užsiima prekyba, ir tų, kurie ketina pirkti ar parduoti nekilnojamąjį turtą – jiems pavyks rasti idealų variantą arba gauti padorią pinigų sumą.

Ožiaragis

Savaitė palanki deryboms su verslo partneriais: šio ženklo atstovams būdingas diplomatiškumas padidės kartais, todėl galėsite išspręsti net sudėtingiausius klausimus.

Vandenis

Rizikuoti pinigais, net jei tai tik loterijos bilieto kaina, primygtinai nepatartina – nuostoliai gali būti kur kas rimtesni, nei atrodytų iš pirmo žvilgsnio.

Žuvys

Gerai dirba tas, kas gerai ilsisi: finansinė sėkmė šią savaitę priklausys ne tiek nuo sunkaus darbo, kiek nuo gebėjimo tinkamai atsipalaiduoti ir pailsėti.