Mylint mus mažai domina kažkieno nuomonė apie sutapimus. Na bet sužinoti mylimo žmogaus paslaptis nekantru. Redler.ru pateikia visų zodiako ženklų moterų ypatumus ir paslaptis.

Avinas

Avino ženklo moters meilė karšta, be jokių pustonių – viskas realu. Jei jos įsimylėjusios, jausmai visada – pirmoje vietoje.

Šio ugnies ženklo moterų meilė ugninga, bet karšti jausmai įmanomi tik su mylimu žmogumi. Laisvę mėgstančios Avino ženklo moterys rinksis tik geriausią variantą, jei tokio nėra, jos mieliau rinksis vienatvę.

Šio zodiako ženklo atstovės mielai prisiima atsakomybę, kita vertus, joms patinka stiprūs partneriai. Jos ieško tokio, kuris nevaržytų jų laisvės, bet ir nebūtų plastilinas. Kartais šioms damoms koją pakiša puikybė, pavydumas ir užsispyrimas, jos gali tapti netgi agresyvios. Kita vertus, visi žino, kad Avinai – nepataisomi optimistai, o po audros visada pasirodo saulė.

Avino ženklo moterims patinka, kai jomis žavimasi, išradingas komplimentas gali džiuginti visą savaitę.

Šio zodiako ženklo atstovės labai išradingos, joms būtina realizuoti save kokioje nors profesinėje srityje. Kai kurios iškeis šeimos rūpesčius į darbą, kita vertus, jos niekada nepaliks mylimų žmonių sunkią akimirką.

Jautis

Jaučiai – žmonės su pusiausvyra, realistai, nelinkę demonstruoti stiprių emocijų, taigi dėl jūsų komplimento kitai Jaučio moteris neiškels skandalą. Su viena sąlyga – jei neabejoja jūsų jausmais. Priešingu atveju, rizikuojate pajusti jos įtūžį.

Apie Jaučio ženklo moterų eleganciją sklando legendos, jos moka pabrėžti moteriškumą. Visos Jaučio moterys širdyje – stilistės, jos mėgaujasi įvairiomis gyvenimo apraiškomis – kokybiški drabužiai, gardus valgis, gražūs paveikslai ir tik geriausia muzika.

Mylintys Jaučio moteris vertina jų švelnumą, atsidavimą, tik nereikia leisti suvešėti pesimistinėms jų nuotaikoms. Nepatartina pyktis, antraip rizikuojate pažinti sunkiuosius jų ginklus – abejingumą ir šaltumą.

Jaučiai skeptiškai vertina fantazijas, šiems materialistams svajonę reikia pamatyti ir pačiupinėti. Šios moterys nelinkusios rizikuoti, bet jei nutarė, kad verta, gali išvykti net į tolimą ekspediciją.
Gražios, stiprios Jaučio ženklo moterys sunkią akimirką neverks ir nespaus vyro, o ramiai, be panikos susiras darbą.

Dvyniai

Dvyniai – tarsi iš kelių asmenybių sudarytas kaleidoskopas, todėl kurti santykius su šio ženklo moterimis nėra lengva. Susitarus su viena “asmenybe”, antroji rytoj gali nenorėti eiti su jumis į pasimatymą.

Dvyniai įsitikinę, kad gyvenimas – didžiulis eksperimentas. Su šio ženklo atstovėmis pamiršite pilką kasdienybę, jos akimirksniu įsimyli ir greitai atšąla, dažnai abejoja. Tokią moterį užkariaus tik toks vyras, kuris ją įtikins, kad yra geriausias.

Dvyniams seksas ir meilė – absoliučiai tas pats. Šioje srityje Dvynių moterų išradingumas beribis, jų temperamentas lyg vėjas pajūryje – tai jos švelnios, tai atšiaurios. Neverta gaišti laiko, siekiant perprasti jų logiką – geriau atsidėkite meilei.

Kas jau kažkiek laiko gyvena su Dvynių moterimi, veikiausiai apsiprato su jų dvilypumu santykiuose ir buityje. Šiandien ji žavi, linksma, rytoj – griežta, nepriklausoma. Kita vertus, dėl jūsų Dvynių ženklo atstovė eis į pasaulio kraštą, dalinsis visais džiaugsmais ir vargais.

Nepamirškite sugalvoti gražių komplimentų, jei norite, kad jūsų chameleonas būtų džiugios nuotakios.

Vėžys

Vėžio ženklo moteris – romantikos ir komforto mylimam žmogui nešėja: bučiniai, glamonės, gardus valgis ir palaikymo žodžiai sunkią akimirką. Iš jūsų irgi tikisi rūpestingumo, tik neskuba apie tai kalbėti. Nepatartina laukti Vėžio moters kritikos, nes ji skaudžiai žeidžia. Bet jei pelnysite Vėžio damos meilę ir pasitikėjimą, jos širdyje generuosis toks jausmų srautas, kurio užteks dešimčiai.

Vėžių asmenybėje slypi dvilypumas – ryte ši moteris atrodys švelni, o vakare rasite ryžtingą, karštą natūrą. Jei užtaikysite ant prastokos nuotaikos, garantuotai sulauksite pylos, tiesa, vėliau Vėžio moteris labai gailėsis, kad įskaudino savo žodžiais.

Šio zodiako ženklo atstovės moka saugoti paslaptį, joms malonu išsipasakoti. Tik epamirškite, kad Vėžio moterys labai pavydžios ir savininkiškos – jūsų neištikimybės dieną meilė virs juodžiausia neapykanta. Jei netekote šios moters pasitikėjimo, galite pamiršti gražią meilės pasaką.

Vėžio moterys – tikros amazonės, kurios nebijo išbandymų. Kita vertus, nepamirškite, kad būna akimirkų, kai ir joms reikia palaikymo. Nuo meilės šios moterys taip išgražėja, kad vyrui ima atrodyti, jog jis gyvena su deive.

Liūtas

Liūto ženklo moterims reikia meilės ir pagarbos. Jei charizmatiškos asmenybės jus gąsdina, neverta nė bandyti. Šio ženklo atstovės mėgsta leisti laiką su draugais.

Nusiteikite, kad jūsų Liūtė praeityje turėjo ne vieną partnerį, nebandykite jos globoti – Liūtai tiesiog fiziškai nepakenčia jokios kontrolės. Priešingos lyties atstovų dėmesys joms atrodo savaime suprantamas. Jei kompleksuojate – ji tai pastebės. Pasitikėkite savimi – tokį žmogų Liūto ženklo moteris nuoširdžiai ir aistringai.

Šio ženklo atstovės moka būti dosnios, supratingos. Jos vertina sąmoninus komplimentus, su banaliomis frazėmis nepraeisite – Liūtės nepakenčia šablonų, klišių. Norite užkariauti šios karalienės širdį? Tada išmokite visur būti kūrybingi.

Liūtės tikrai nėra egoistės, nėra šaltos – jos tiesiog nesivaiko dėmesio, nes tiki, kad yra vertos to, kas geriausia. Joms patinka leisti pinigus papuošalams ir drabužiams, suteikite joms tokią galimybę. Daugumos Liūčių skonis nepriekaištingas!

Šio ženklo damos – puikių manierų, bet tai neturi nieko bendro su nuolankumu. Nebandykite jų pavergti, erzinti, tuo pačiu tam tikromis akimirkomis reikia mokėti dominuoti santykiuose su Liūte.

Įrodykite, kad jumis galima pasikliauti. Jei esate geras meilužis, Liūtė jums neatsispirs, seksas jai – meilės kulminacija. Gal kažkam ir atrodysite silpnas, bet poroje su Liūte judu daug juoksitės, planuosite keliones, o naktimis aistringai vienas kitą mylėsite.

Ambicingos, savimi pasitikinčios Liūto damos spinduliuoja magnetizmą. Pavydas joms atrodo tuščias laiko švaistymas, o dėl mylimo žmogaus jos daug kam pasiryžusios.

Mergelė

Mergelė – moteris, kuri dėl tikrų jausmų gali viską mesti, nė trupučio nepaisydama aplinkinių nuomonės. Jai svarbiausia būti sąžiningai visų pirma su savimi pačia.

Mergelės arba ieško, arba yra laiminguose santykiuose. Buityje jos visiškos materialistės, bet santykiuose – nepataisomos romantikės. Subtilus jų skonis atsispindi visur – aprangoje, interjere, valgių patiekime, jos – tikros perfekcionistės.

Mergelės be galo rūpestingos, jomis galima pasikliauti visose sferose. Jos nenurims, kol visko nesutvarkys. Mergelės nepakenčia kritikos, jei turite priekaištų, išsakykite juos labai taktiškai, akis į akį, jei norite išsaugoti santykius. Šio zodiako ženklo moterys stipriai kenčia dėl savo netobulumo, bet retai tai parodo žmonėms.

Mergelės gana ryžtingos, jos vadovaujasi logika. Tiesa, tarp jų pasitaiko ir svajotojų. Visos Mergelės vengia dramų, susirėmimų, nežinomybė jas gąsdina. Padovanokite Mergelei harmoniją ir užtikrintumą dėl rytojaus, o pernelyg karštų aistrų geriau vengti – šio ženklo atstovėms patinka švelni meilė.

Žavių Mergelių meilė atsispindi net smulkmenose, o jei jūsų santykiai grįsti pasitikėjimu, Mergelė bus geriausia žmona vyrui, kuris sugebės įvertinti jos grožį, išmintį ir praktiškumą.

Svarstyklės

Svarstyklių ženklo moterys – žavesio įsikūnijimas. Geraširdės, diplomatiškos, kiek užsispyrusios, neryžtingos. Jos be galo moteriškos, bet prireikus atliks bet kokį vyrišką darbą.

Šio ženklo atstovės iš namų išeina tik pasipuošusios, intelektualios ledi žino, kad viskas svarbu. Jos moka analizuoti, mėgsta bendrauti su įvairiais žmonėmis. Net niūrūs tyleniai Svarstyklių draugijoje ima kalbėti. Svarstyklių tikslas – visuotinė harmonija, jos iš karto išbraukia tuos, kurie ją trikdo.

Šioms moterims svarbu žinoti, kad jums reikia jų minčių ir patarimų visais klausimais. Palaikykite ją, jei sumanys persikelti, imtis naujos veiklos ar pakeisti bendravimo ratą. Svarstyklėms patinka draugija, šokiai ir linksmybės, tiesa, jos moka save suvaldyti.

Kad ir kokios žavios būtų, šios moterys dar ir gana valdingos. Jos nepastebimai, bet užtikrintai kreips jus savo nuomonės link. Priimdamos sprendimą paisys ir proto, ir jausmų – juk joms labai svarbu balansas!

Labiausiai Svarstyklės vertina grožį, švarą ir nuoširdumą. Viso šito jos tikėsis iš savo išrinktojo. Silpnoji dailiųjų Svarstyklių moterų vieta – neryžtingumas. Jos dažnai atidėlioja sunkių sprendimų priėmimą. Joms reikia padėti!

Skorpionas

Skorpiono moterys – paslaptingos, žavios. Jų kerams lengva pasiduoti, bet perpranta jas toli gražu ne visi. Vyrai tiesiog limpa prie šių intelektualių damų. Banaliais komplimentais jų nepriviliosite. Jos įžvalgios – iš karto supras, jei nesate abejingi.

Skorpionės didžiuojasi savo tvirtybe ir talentais, kuriais gamta jas dosniai apdovanojo. Jei jums pasirodė, kad ji – tylenė, tai – iliuzija. Šios moterys labai emocingos, tiesiog ugnikalnis ne kasdien išsiveržia.

Skorpiono moterys – karalienė, deivės, bičiulės. Jos myli ir nekenčia iki galo, jokių pustonių. Arba viskas, arba nieko – kitokių variantų joms nėra.

Skorpionės labai pavydžios ir to neslepia. Paskutinis žodis visada jų, jos visada teisios ir pan. Jei tokia moteris įsižeidė, jūsų laukia išbandymai. Jos siekia dominuoti, bet tuo pačiu yra pasirengusios atleisti mylimiems žmonėms bet kokius prasižengimus.

Visos Skorpionės lojalios, ištikimos, atsidavusios – tiek meilėje, tiek draugystėje. Šios moterys artimiems žmonėms dovanoja džiaugsmą ir aistrą. Moterys vertina vyrų tvirtumą, ryžtingumą, pergalės siekimą. Skorpionės nelaiko kitų moterų konkurentėmis, nes yra užtikrintos savo magnetizmu.

Skorpiones dažnai vadina lemtingomis moterimis, kita vertus, jei meilė laiminga, nieko geresnio negali būti.

Šaulys

Šaulio zodiako ženklo moterys unikalios, nuoširdžios, jų atvirumas neretai glumina. Užtai sunkią akimirką jos tikrai moka įkvėpti.

Šaulio moterys atviros, todėl su jomis nėra prasmės dėtis tuo, kuo nesate. Jos nepriklausomos, o bet kokios manipuliacijos (pvz., tarnybinis romanas) su jomis neišdegs. Šaulės nepakenčia visažinių. Jos taip vertina laisvę, kad dažnai dėl to lieka vienos.

Bet jei tokia moteris rado savo žmogų, jis visam gyvenimui gaus patikimiausią pakeleivę. Ji visada bus jūsų pusėje, net jei visi artimieji ir draugai nuo jūsų nusisuks.

Šios moterys impozantiškos, pasitikinčios savimi, išmano visas stiliaus paslaptis. Jos dosnios, kantrios, bet su jų pykčiu geriau nesusidurti. Įsimylėjusios tampa gana romantiškos – gali atsiminti pirmą jūsų žvilgsnį, pirmą prisilietimą, dainą, kuri skambėjo, kai pasibučiavote. Bet... tai jų paslaptis. Išsiskyrusios su mylimu žmogumi jos visa povyza demonstruos, kad viskas gerai. Niekas nesupras, ar stipriai jos kenčia.

Šių nepaprastų moterų siela visada jauna, su amžiumi tai nesusiję. Jos labai aistringai myli, yra skvarbaus proto, nebijo rodyti savo jausmų. Gali būti, kad nesate patyrę tokių saldžių bučinių... Ši meilė jus tiesiog pervers!

Ožiaragis

Ožiaragio ženklo moterys pačios planuoja savo gyvenimą, nebijo sunkumų. Jas traukia sėkmė, šito jos siekia, kildamos karjeros laiptais. Jei ir jus tai domina, galite gauti iš jos vertingą patarimą.

Šios mažakalbės ledi niekada nepasiduoda, jų neįmanoma palaužti – jos eina pirmyn ir atsimena visus savo pasiekimus. Jų ambicijos pagrįstos, jos žino, kad vieni ar kiti dalykai joms įveikiami.
Ilgos derybos – ne jų stichija. Arba pateikite joms patrauklų pasiūlymą, arba nesukite galvos. Bet jos moka dalyvauti dialoge, sugeba argumentuoti. Ožiaragio ženklo atstovėms romantiškai skamba ne meilės prisipažinimas, frazė: „Tu protingiausia ir praktiškiausia moteris pasaulyje.“

Šios moterys moka sukurti nepriekaištingą, jaukų ir gražų interjerą, išrinkti gražiausius papuošalus. Joms patinka įdomus poilsis, melodinga muzika, joms nereikia daug pašnekovų – pakanka vieno, bet geriausio.

Šio zodiako ženklo atstovėms reikia palaikymo, nors jos šito neparodys. Tik jei imsite ją dažniau girti, pamatysite, kaip moteris keičiasi, tokiomis akimirkomis jos siela dainuoja.

Jei kažkam pasirodė, kad Ožiaragio moterims svetimas švelnumas ir aistra, tai netiesa. Po savitvardos kauke rasite aistringą meilužę ir rūpestingą gyvenimo palydovę. O tada suprasite, kad geresnės partnerės laimingam, ilgam gyvenimui tiesiog negali būti.

Vandenis

Vandenio moterys linkusios įsimylėti, nepriklausomos, joms patinka eksperimentai, norisi naujų horizontų, jos visada pasirengusios plėsti savo akiratį.

Nepamirškite, kad po šiuo ženklu gimė daug žmonių, pakeitusių pasaulį. Atėmus iš jų laisvę, vidinė ugnis užgesta.
Šios nuoširdžios, aistringos asmenybės nepakęs neteisingumo. Jos geros, ramios, tačiau be galo mėgsta mesti iššūkį nusistovėjusioms normoms. Jas traukia neįprasti žmonės ir įvykiai.

Vandenio ženklo moteris akimirksniu perpras jūsų žodžių esmę, nors gali pasirodyti, kad mintimis ji kažkur kitur. Bet tai rodo, kad jai viskas aišku ir darosi nuobodu. Šio ženklo žmonės nemėgsta stovėti vietoje.

Romanas su Vandenio moterimi visam laikui pakeis jūsų gyvenimą. Šios damos – ir logikės, ir romantikės, ir pragmatikės, ir idealistės. Bet joms nepatinka, jei be reikalo tirštinamos spalvos, be reikalo dramatizuojama.

Vandenėms patinka pradinis santykių laikotarpis, bet jei draugystė atsidūrė aklavietėje, jos nepastebimai dings iš jūsų gyvenimo. Vandenės – individualistės, kurios bendrauja su įvairiais žmonėmis.
Jus žavi jų paslaptingumas ir tuo pačiu – atvirumas. Dovanokite tokiai moteriai meilę, ir gyvenimas primins nesibaigiančią, nuostabią kelionę.

Žuvys

Šio ženklo atstovės be galo moteriškos, žavios, subtilios. Joms patinka, kai partneris rūpinasi, sako komplimentus.
Jau per pirmą pasimatymą jums atrodys, kad pažįstate šią moterį visa gyvenimą. Auštant jūsų ištarti žodžiai „aš tave myliu“ – joms taps geriausia santykių pradžia. Jokie deimantai neatstos tikrų jausmų teikiamo džiaugsmo.

Žuvų ženklo moterys diplomatiškos, bet jei kas panorėtų jas įžeisti, padarytų didelę klaidą – šios įžvalgios asmenybės jau pastebėjo jūsų silpnybes, taigi atkirčio neišvengsite.

Žuvims patinka komfortas, malonumai. Nepasakysi, kad jos nori sukaupti turtų, bet gražūs daiktai ir jausminiai malonumai jas įkvepia. Jos mažai galvoja apie ateitį, labiau domisi, kas vyksta dabar. O paskui… paskui viskas bus gerai.

Visoms Žuvims kartais reikia pabūti vienoms. Savo stebuklingame pasaulyje jos apsivalo nuo streso ir baimių. Savo pažeidžiamumą jos parodo tik artimiems žmonėms, o vidiniame pasaulyje yra nepriklausomos, pasitikinčios savimi. Nepatartina Žuvų išduoti ar kenkti jų interesams – jos šito neatleis.

Žuvų ženklo moterys jautrios, moka džiaugtis gyvenimu, bet jų širdį ne taip lengva užkariauti. Jei jau pavyko, likimas padovanos jums geidžiamiausią ir ištikimiausią moterį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)