Astrologinės įžvalgos

Norėsite tokių veiklų, kuriose galėtumėte pajusti pasitikėjimą. Norėsite daugiausiai kalbėti apie save, savo kūrybą, saviraišką. Jausite poreikį būti dėmesio centre, matomu. Bus padidėjęs ego ir koncentracija į save. Sieksite iš aplinkinių gauti pagyrimų ir pastebėjimo. Jei rasite planą, kaip save parodyti – tai pavyks. Pagalbos neitin bus, daugiau jausite spaudimą, kad jums reikia save rodyti, tačiau nepavyksta ar vyksta ne pagal planą. Jausite, jog jūsų poreikiai yra įrėminti ir negali ištrūkti.

Pasistenkite pasinaudoti savo kūrybiškumu, tačiau per daug nenukrypkite į fantazijas. Turite suderinti žaismingumą, kūrybiškumą, savo norus su disciplina, pastangomis, strategija. Tik per darbą ši diena atneš teigiamų rezultatų. Ryte dar gali įvykti staigių permainų, kurios erzins, emocinį stabilumą pajusite vakarop.

Numerologinės įžvalgos

Šiandien gali sektis namuose būti vadovu, pasinaudoti savo gebėjimais ir statusu. Labai svarbu neperspausti. Jokio grubaus vadovavimo, melo, apgaulių. Stengtis sąmoningai ir teisingai vadovauti artimiems žmonėms.

Psichologinės įžvalgos

Pagalvokite ir identifikuokite, kokiose veiklose jūs daugiausiai emociškai įsitraukiate? Kada ir kur jaučiatės lyg mažas vaikas, žaidžiantis žaidimą? Pamąstykite, kiek jūsų gyvenime tokių veiklų? Mažai? Nusistatykite tikslą tokių užsiėmimų įtraukti į kasdienybę daugiau.
Astropsichologė Samantha Zachh