Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Vėžyje suteiks itin šeimynišką energiją dienos bėgyje. Norėsis rūpintis kitais, suteikti jaukumo ir saugumo garantą. Patys ieškosite jums artimų dalykų, su kuriais galite jausti ryšį, komfortą. Palanki diena daugiau dėmesio skirti šeimai, buities darbams, skaniai vakarienei visai šeimai pabūti kartu. Dienos situacijos gali daug priklausyti nuo jūsų tuo metu esamos nuotaikos. Emocijos turės potencialą būti normaliai išreikštos. Vienintelis minusas – sunkiau bus aiškiai ir konkrečiai išsakyti mintys. Šiek tiek gali nepavykti žodžiais paaiškinti savo pojūčių. Taip pat stipri Mergelės energija vis bandys viską padaryti tobulai, kas gali erzinti. Šiandien gali trūkti stipresnės ir ryškesnės energijos, todėl nereikia laukti gerų pasiūlymų iš aplinkos. Patys kurkite sau galimybes ir stenkitės susikurti saugumą savo rankomis.

Numerologinės įžvalgos

Mokykite teisybės ir sąžiningumo. Puiki diena skatinti savo protą ir intelektą. Bendraukite su vidine jėga, drąsa. Nebijokite suklysti. Skatinkite sąžiningumo ir teisingumo principus. Jei pavyksta – išspręskite kokį konfliktą. Šiandien jūsų taikytojo rolė gali suteikti daug naudos.

Psichologinės įžvalgos

Pamąstykite, kada jūs jaučiatės saugiausiai? Ar dažnai taip būna? Jei nemokate susikurti vidinio saugumo jausmo – pamėginkite atrasti priežastį, kas tą jausmą negatyviausiai įtakoja. Baimė? Kontrolė? Noras viską kontroliuoti? O gal baimė, kad nepavyks? Pakeiskite baimes į meilę.

Samantha Zachh