Astrologinės įžvalgos

Mėnulis žengia į Svarstyklių Zodiako ženklą, kas suteiks lyriškumo, balanso ir harmonijos poreikio. Norėsis bendrauti gražiai, be konfliktų, aštrių diskusijų. Bus svarbu kitas žmogus – jo norai ir būsena, būsite diplomatiškas, kiek jums tai išeina.

Galimai šiandien padidės poreikis grožiui, estetikai, tačiau grožio procedūros gali nepavykti. Šiandien gali daugiau pradėti kirbėti mintys apie santykių ydas, kur jų silpniausios vietos. Gali atsirasti įvairių pagundų, kurios prives prie netinkamų sprendimų. Sprendimų dėl santykių geriau šiandien nepriimti. Tiesiog stenkitės dirbti su silpnybėmis, baimėmis, reikės pastangų norint įnešti harmoniją dienos bėgyje. Savo asmenybės spindėjimu norėsiti santykius praplėsti, padaryti juos kokybiškesniais, tačiau tai nesijaus. Labiau jausite negatyvesnes emocijas. Būtina siekti santykių tikros kokybės, ne dirbtinės. Kas to suteiktų?

Numerologinės įžvalgos

Komunikacija su partneriu. Šiandien gali gerai sektis eiti į kompromisus, aiškintis santykius su partneriu – tiek asmeniniu, tiek darbo reikalais. Daugiau pastangų reikės pasakojant, dalinant patarimus, bandant viską paaiškinti logiškai ir suprantamai.

Psichologinės įžvalgos

Pamąstykite, kas jums būtų baisiausia, kas gali nutikti jūsų santykiams? Kai pajaučiate atsakymą, paklauskite dar kartą savęs, o kas tame yra baisiausio? Koks tuomet jausitės, kaip žmogus? Pamėginkite patyrinėti gautus suvokimus ir susidėlioti naują santykių strategiją.
Astropsichologė Samantha Zachh