Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Ožiaragyje suteiks rimtos ir brandžios energijos. Tarsi norisi būti rimtam, konservatyviam, išlaikyti savo planą ir strategiją. Ir viskas dėl to, kad būtų pasiektas savas tikslas.

Tai nebus ta diena, kai labai jautriai ir emocionaliai į viską reaguojate. Reaguosite šiek tiek šalčiau, sausiau, kad emocijos neišblaškytų jūsų esamos struktūros. Tačiau tai netrukdys tam, kad šeima, namai ir emocinis komfortas jums yra svarbu. Ir tai viduje sukels vidinį konfliktą. Norisi jaukumo, šilumos, šeimos, pabūti namuose, tvarkyti buitinius reikalus, tačiau saugumas jaučiamas, kai per daug emocionaliai į viską nereaguojate, kai skiriate savo laiką darbui, atsakomybės jausmui, griežtumui ir kontrolei. Turite tai suderinti ir nepradėti stengtis vien tik dėl šeimos, ar vien tik dėl darbo. Nesureikšminkite šiandien savo nepasitenkinimo jausmo, jis praeis.

Numerologinės įžvalgos

Pokyčiai santykiuose. Šiandien galite lengvai pasiryžti naujovėms, permainoms ar greitiems ir netikėtiems veiksmams. Daugiau pastangų reikės įnešti į santykių temą, todėl jei mąstote nutraukti santykius - pamąstykite apie tai kitą dieną. Šiandien reikia eiti į kompromisus, gerinti santykius.

Psichologinės įžvalgos

Raskite savyje dvi visiškai skirtingas nuostatas, įsitikiimus. Pamėginkite abu juo įsivaizduoti, kaip jie atrodo ir pastatyti vienas priešais kitą. Kaip jie kalbėtųsi? Ką vienas kitam sakytų, kuo patinka, nepatinka? Pamėginkite pasikalbėti tarpusavyje ir rasti bendrumų: kaip suderinti tai, kas nesuderinama? Tai įmanoma.
Samantha Zachh