Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Šaulyje suteiks didelių ir išmintingų poreikių. Noras patirti, gauti, naudoti, išnaudoti, plėstis ir prasiplėsti. Gali atsirasti padidėjęs smalsumas viskam, motyvacija eiti ir pažinti. Galimai mintyse filosofuosite, bandysite rasti kažkokią dvasinę prasmę, išmintį. Tikėjimo atsiradimas, noras pasiekti kažko daugiau, galvoti apie didelius asmeninius projektus. Bus noras arba jausmas, tarsi stebite viską iš viršaus, kaip stebėtojas, kuris yra atsitraukęs ir šališkas. Todėl bus poreikis labiau tyrinėti ir stebėti, nei aktyviai akis išdegę veikti. Pirmoje dienos pusėje jausite, jog tiek, kiek norite negaunate, tačiau link vakaro šis jausmas mažės. Galbūt net bus suvokimas, jog pavyksta gauti daug, prasiplėsti ir tai motyvuos teigiamai. Gal gausite ne taip idealiai, tačiau visgi daug. Stenkitės mesti šalin juodas mintis derindami discipliną su išmintimi.

Numerologinės įžvalgos

Turbūt ir patys suprantate, jog sausio 1 diena yra pati tobuliausia tikslų fiksavimui, nustatymui ir išjautimui, jog dabar darysite tai, ką esate suplanavę. Svarbu mąstyti logiškai, vertinti ir analizuoti. Puiki diena bendravimui su broliu/sese.

Psichologinės įžvalgos

Pamėginkite virtualiai greitai pergyventi šiuos metus. Kaip pavyksta jūsų numatyti tikslai? Kur silpnos vietos? Kas pavyksta, o kas ne? Įvertinkite ir darykite išvadas. Jei pavyksta vizualiai sukurti tokį vaizdinį, jog jums viskas pavyksta bent 85% – užtvirtinkite kelis kartus gyvendami mintyse šiuos metus.

Samantha Zachh