Astrologinės įžvalgos

Jei vakar ramiai leidote laiką, per daug neeikvojote savo energijos – šiandien gali kilti puikių ir naujų idėjų jūsų tikslams siekti. Mėnulis vis dar Mergelėje. Diena neša logiškus ir aiškius poreikius. Gal norėsi daugiau mąstyti, vertinti, kritikuoti. Poreikis viską gerinti, taisyti. Nebus noro giliai jausti, išjausti ir kapsyti emocinius dalykus. Šiek tiek gali būti jausmas, jog norite bėgti, lėkti, kažkur suspėti ir negalite sustoti. Galite būti nepilnai patenkintas savo daromais veiksmais, tarsi elgiatės taip, jog sukuriate pats sau nesaugumo jausmą. Kuo jūsų sprendimai ir veiksmai bus unikalesni – tuo geriau. Veiklose, kur vyrauja materija, protas, intelektas – gebėsite padaryti pozityvius išradimus. Jei vakar buvo palankiau pagulėti, tai šiandien to nereikia jokiais būdais. Bėkite. Kurkite ir būkite aktyvus. Nenuspėjamas! Tuomet negatyvios emocijos jus apeis.

Astropsichologė Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Energija žinioms. Šiandien gali puikiai sektis tiesiog jausti gerą energiją savo viduje, kurią galite panaudoti bet kokio tipo kūrybai. Daugiau pastangų reikės įnešti siekiant naujų žinių, mokslo, judėjimui. Nestovėkite vietoje – būkite aktyvus ir smalsus.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite laikrodžio mechanizmą. Mintyse matykite visas smulkias detales, ratukus, rodykles. Įsijauskite, kaip laikrodis tiksi. Kaip rodyklės eina. Kaip sukasi vidinis mechanizmas. Įsijauskite į tą sistemą. Pajauskite, kaip viskas tiksliai ir aiškiai sukonfigūruota. Ar jaučiate tobulą sistemą ir veiksmingumą? Jei pajautėte – užfiksuokite savo viduje, kaip jūsų įgūdį.