Astrologinės įžvalgos

Šiandien galite pajausti daug pagundų. Gali pradėti lįsti senos nuoskaudos ir dėl to atsiras noras kažkam įkasti, pakenkti. Gali būti poreikis parodyti visą save tikrą, nuogą, be jokių kaukių, nebijant atskleisti negatyvią pusę. Nebijokite pasirodyti blogi, kartais to reikia.

Mėnuliui esant Dvynių ženkle, daugiausiai pagundų gali kilti būtent komunikacijos ir informacijos srityse. Galbūt išsprūs netinkamas žodis, įžeisite. Galbūt gausite ar suteiksite klaidinančią, purviną informaciją.

Apkalbos. Pajausite, jog jūsų lūkesčiai neišsipildę, susiklostė kitaip ir jaučiatės nuskriaustas. Atsiras vidinis konfliktas, jog nepavyksta suderinti savo poreikių ir norų, kad vieno norite, bet reikia daryti kitaip, o tai sekina jus, kaip asmenybę. Į vakarą negatyvi energija mažės ir atsiras vidinė motyvacija nepasiduoti, bandyti padaryti viską geriau. Atsiras daugiau optimizmo.

Numerologinės įžvalgos

Jaukumas namuose ir šilti santykiai. Šiandien gali gerai sektis užsiimti namų ruoša, jaustis saugiai ir jaukiai namuose, kurti malonią atmosferą. Sunkiau gali sektis išlaikyti kompromisus su partneriu, tiesiog daugiau įsiklausykite. Palanki diena praleisti tik su namiškiais ar partneriu namuose.

Psichologinės įžvalgos

Kokia informacija jus skatina tobulėti, o kokia tik sukelia pagundas? Kaip atrodo pagunda? Kur ji jumyse? Atraskite ir neleiskite jai per daug skleistis. Pasikalbėkite su ja, koks jos tikslas ir kaip ją išnaudoti geriems, produktyviems darbams.
Samantha Zachh