Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į Skorpiono ženklą, kas visada nelieka nepastebėta. Skorpiono energija suteikia dienai intensyvumo, ryškumo ir ganėtinai skirtingų emocijų. Tai gerai, tai blogai, tai myliu, tai nekenčiu. Ši energija mėgsta sukelti audras, karą, blogas emocijas, tarsi sujudina viską iš pačių požemių ir tai tampa matoma. Reiktų stengtis viskame ieškoti prasmės, ypač negatyviose situacijose ir pojūčiuose. Dienoje gali daug kas erzinti, ypač kitų žmonių, o gal net ir pačio pasakyti žodžiai, mintys. Kalba gali būti nestabili, mintys šokinėti. Taip bus tuomet, jei dieną praleisite kaip visada – reikia sugalvoti kokių naujų veiklų, ypač gauti unikalios informacijos. Nors aplinka erzins, tačiau gebėsite mėgautis diena. Ypač jei pastebėsite kūrybą, meną, grožį. Taip pat jei veiksite intuityviai, ramiai, net šiek tiek neapribrėžtai ir nelogiškai.

Numerologinės įžvalgos

Kūrybinės idėjos. Šiandien galite sulaukti puikių idėjų, kūrybos įkvėpimo, noro mokytis ir gavus informacijos kurti. Sunkiau gali sektis apdorojant informaciją, ar bendraujant su vaikais. Stenkitės neužspausti emocijų – jauskitės laisvas ir kūrybiškas.

Psichologinės įžvalgos

Pagalvokite, kokia informacija jums yra itin unikali, gal net šiek tiek nesuprantama, apie kurią kalbant ar mokantis kiti kraipo galvą? Kaip ir kokios būtent galėtumėte gauti? Patyrinėkite internetą ir paklausykite kokią neįprastą paskaitą, kursą. Įsijauskite į tokią būseną, kad jūs kitoks, unikalus.

Astropsichologė Samantha Zachh