Astrologinės įžvalgos

Pirmoje dienos pusėje gali būti sunku įsivažiuoti į darbus, tarsi mintimis dar kažkur plaukiosite. Gal prisiminsite savaitgalį, gal mąstysite apie savo svajones, o gal tiesiog bandysite daugiau pasinerti į kūrybiškumą. Vėliau atsiras ganėtinai daug aktyvumo ir dinamikos.

Antroje dienos pusėje Mėnulis įžengia į Avino ženklą. Tai suteiks ugningų emocijų, kurios greitai įsižiebs, bet lygiai taip pat staigiai ir nurims. Norėsis visko greitai ir daug, gali vyrauti permainingumas, poreikis prabangos, dėl kurios galėsite šiek ir parizikuoti. Vakare pavyks būti optimistu ir motyvuoti ne tik save, bet ir kitus. Emocijų bus daug, norėsite jausti pilną spektrą teigiamų. Bus poreikis kitus įkvėpti ir padaryti kokį didį darbą. Dėl situacijų ir pojūčių chaoso gali būti sunku mėgautis diena, jausti komfortą ir pilnatvę. Mėgautis bus paprasčiau namuose, šeimoje, kai buityje gražu.

Apsaugoti savo artimą aplinką. Suteikite daugiau dėmesio namams, jų jaukumo ir šiltos atmosferos kūrimui. Būkite atviras ir nuoširdus artimiesiems – nemeluokite. Nepalanki diena sveikatos diagnozėms gauti, geriau tikrinti jas pas kelis specialistus. Palanku užsimti sportu, sveikatos gerinimu.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite, jog matote prieš save žemę, ugnį ir orą. Jie visi skirtingi, turi savo minusų ir pliusų. Pamėginkite išjausti, kaip suderinti tokias skirtingas energijas? Kaip jas panaudoti vienu metu efektyviausia? Susiekite šias tris stichijas su savo situacijomis ir patyrinėkite vėl – kaip jas galite suderinti?
Samantha Zachh