Astrologinės įžvalgos

Ryte galite jaustis nesaugiai, emociškai išsekusiu, tačiau dienos eigoje tai blės. Mėnulis įžengs į Liūto ženklą, kas suteiks poreikį tiesiog smagiai ir maloniai jaustis. Tačiau už nugaros vis dar tempiasi kažkoks šešėlis, kuris aptemdo situacijas. Gali būti padidėjęs kūrybiškumas, noras pramogauti, o svarbiausia – būti pastebėtam. Norėsite būti dėmesio centre, norėsite, kad į jūsų emocijas būtų atsižvelgta. Galimai parodysite daugiau vidinio savęs, nei įprastai.

Šiandien bus svarbu jausti, jog galite pasirodyti toks, koks esate. Būti savimi. Net jei kyla negatyvios mintys, emocijos. Nes vis dar vyksta paleidimai, atsisakymai seno, išėjimas į naujas energijas. Emocijos gali būti dirglesnės, kai tarsi stums jus gilintis giliau į savo būsenas. Taip ir darykite. Nemąstykite paviršutiniškai ir galėsite jaustis dėmesio centre, galingu ir galinčiu padaryti maksimaliai daug.
Astropsichologė Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Ramybės ir harmonijos diena. Gali gerai sektis skirti dėmesį namams, jaukumo ir grožio kūrimui. Nereiktų šiandien daryti staigių permainų, labiau išlaikykite harmoniją ir balansą. Sunkiau gali sektis bendrauti su vaikais.

Psichologinės įžvalgos

Padirbkite su juoda spalva. Kur ją matote savyje? Kokį negatyvų pojūtį suteikia? Pamėginkite paklausti juodos spalvos jumyse, koks jos tikslas? Kodėl jinai yra? Ko nori išmokyti? Pagal gautus atsakymus pamėginkite prasivalyti juodulius ir suteikti sau šviesių spalvų ir jų teikiamos energijos.