Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar smulkmeniškame Mergelės ženkle, kas suteiks poreikį ieškoti klaidų ir bandyti viską pagerinti. Norėsis užsiimti detalėmis, siekti tobulumo, viską apgalvoti iki menkiausios smulkmenos.

Gali būti padidėjęs pedantiškumas, tvarkos ir aiškumo poreikis. Daugiau mąstysite logiškai, sieksite intelektualumo. Skirkite daugiau dėmesio sveikatai, procedūroms, namų tvarkymuisi. Puiki diena finansų reikalams tvarkyti, tik nenorėkite visko maksimaliai. Būkite realistas.

Galite įsigyti namų apyvokos, technikos prekių, kurių seniai norėjote, o galbūt taip nusprendėte šiandien per kelias minutes. Netikėti pirkiniai gali būti sėkmingi. Palankios finansinės operacijos. Dalykiški, tačiau efektyvūs darbo sandoriai, pokalbiai. Tai sėkminga ir labai žemiška diena. Svajonės ir jausmus palikite kitai savaitei. Realūs ir konkretūs darbai tvarkomi būtent šiandien.

Numerologinės įžvalgos

Priimkite tradicijas ir giminę. Šiandien gali lengvai sektis būti tolerantišku. Labiausiai to reiktų kreipiant žvilgsnį į savo giminę, giminaičius, tradicijas ir vertybes. Kokia jūsų giminės kultūra, istorija? Pamąstykite ir priimkite ją visą.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite, jog papuolate į didelį lobių urvą, uolą ar kitą vietą, kurioje yra turtų, pinigų, aukso ar kitų gėrybių. Pabūkite ten. Pasikraukite jų energija. Išeikite iš ten. O dabar pajauskite, jog ta energija yra su jumis. Ji jumyse. Įsivaizduokite, ką galite padaryti, pasiekti savo gyvenime, kai ši energija jumyse? Pavizualizuokite.
Samantha Zachh