Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Skorpione šiandien gali būti dosnus. Nebijokite negatyvių minčių – pamėginkite iš jų suprasti, kokią pamoką jos nori jums parodyti? Tuomet gebėsite įgauti galios ir stiprybės.

Emocijos gali būti gana permainingos – tai labai geros, tai blogos. Sunku surasti viduriuką, nes reikia ryškumo, o ne balanso. Norėsis daug pojūčių, sieksite juos parodyti plačiai, bet ne visada tai pavyks. Tačiau tai tik dar labiau motyvuos eiti pirmyn. Iš aplinkos jausite galingą energiją, kuri jus pripildo. Tik yra viena sąlyga – ar gebate įveikti sunkiausią problemą? Ar galite pažiūrėti savo baimei tiesiai į akis? Ar galite pasakyti tiesą? Ar esate pakankamai ryžtingas? Kovingas? Glite pakovoti už save?

Venera įžengia į Ožiaragio ženklą – meilės reikalai taps šaltesni, rimtesni, brandesni. Galbūt malonumą bandysite gaudyti karjeroje, siekdami savo tikslų.

Numerologinės įžvalgos

Dvasingumas per kompromisus. Šiandien galite gauti pagalbos iš vyrų, palanku užsiimti dvasingumu, nes tai seksis lengvai. Sveikai valgykite, atverkite savyje laisvę. Daugiau pastangų gali reikėti bandant rasti kompromisus, ypač su savo antra puse.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite save – tą, kuris įveikė pačias sunkiausias savo gyvenimo situacijas. Kaip jūs ten atrodote? Kaip jaučiatės? Pasikalbėkite su savimi. Kokių patarimų tas jūs gali duoti šiandienos jums? Ko jums trūksta, kad galėtumėte būti toks, kokį matote?

Astropsichologė Samantha Zachh