Astrologinės įžvalgos

Pirmoje dienos pusėje Mėnulis vis dar Jautyje, tačiau apie 11h dienos įvyks dalinis Mėnulio užtemimas ir prasideda užtemimų koridorius. Tai periodas, kai ypatingai reikia daugiau dėmesio skirti saviugdai, savęs analizei. Šiandien ypač reiktų tyrinėti savo vidinius išgyvenimus, pojūčius, programas. Gali pradėti kilti negatyvios emocijos, kai bus sunku jas suvaldyti, bet čia ir reikės pasistengti ir laikytis disciplinos. Galite mėginti mintyse parėkti ir stebėti save iš šalies, ar tikrai tie rėkimai suteikia naudos? Vargu. Jausite vidinį konfliktą, kai norai su poreikiais nesutampa. Jausite stiprią energiją, kuri jus tarsi vers jaustis vienaip, ar daryti kitaip. Šiandien nėra palanku linksmintis, leisti laiką be prasmės. Turite suprasti, jog reikia atsinaujinti, prasivalyti. Nereikia per daug iškelti savo norų į pirmą vietą. Derinkite juos su poreikiais ir jausmais.

Numerologinės įžvalgos

Statuso ir jėgos diena. Šiandien gali gerai sektis vadovauti, manipuliuoti kitais, jaustis aukščiau už kitus. Daugiau pastangų reikės įnešti norint išspręsti konfliktus, būti sąžiningu ir teisingu. Nepalanku pažeidinėti tiek valstybės, tiek visatos įstatymus.

Psichologinės įžvalgos

Pamėginkite identifikuoti, kur jūsų kūne slypi visas jūsų užslėptas emocinis pasaulis. Pojūčiai, kuriuos giliai slepiate. Radote? Kaip atrodo? Pamėginkite pasikalbėti, pajausti, kodėl juos slepiate ir kokią to prasmė. Kas bus, jei atversite tas emocijas?

Astropsichologė Samantha Zachh