Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į linksmąjį Dvynių ženklą, kas suteiks daugiau mąstymo nei pojūčių. Bus svarbu viską filtruoti per logikos prizmę, norėsis analizuoti, mąstyti. Bus svarbi komunikacija ir bendravimas, kai norėsite tiek gauti įvairios lengvai suprantamos informacijos, tiek dalintis su kitais savo turima informacija.

Viduje pradėsite jausti stiprią jėgą, kuri jus kažkur ves natūraliai, tarsi būtinai taip reikia. Tarsi tai neišvengiama. Galite jaustis daug žinantis, išmanantis ir tai sukels pojūtį, jog esate pakylėtas, saugus ir ramus. Galimai daugiau ir kalbėsite. Tarsi būtinai turite perduoti ir gauti tam tikras žinias.

Gali pradėti lįsti praeities klaidos, karminės situacijos. Dėl to emocijos bus šiek tiek impulsyvesnės. Išlaikyti gerą vidinę būseną padės gebėjimas elgtis planuotai, laikantis taisyklių, disciplinos.

Numerologinės įžvalgos

Dvasinis kūrybiškumas. Šiandien gali gerai sektis skleisti savo kūrybinius gebėjimus, išreikšti jausmus į aplinką. Sunkiau gali pavykti tai padaryti tėvui, vyrams. Reiktų pridėti dvasingumo ir išminties prie savo kūrybos, idėjos. Skleiskite sveiką, dvasinį gyvenimą.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien galite paklausti savęs: ką padariau blogo praeityje arba praeitame gyvenime? Kokios mintys kyla? Kokią vizualizaciją matote? Pamėginkite atsiprašyti, padėkoti ir išspręsti praeities konfliktus toje vizualizacijoje. Padėkoti už kiekvieną nemalonų savo gyvenimo periodą, nes tai pamoka.
Astropsichologė Samantha Zachh