Astrologinės įžvalgos

Ryte gali būti itin stipri motyvacija, dvasingumas ir pakylėjimas. Tarsi galite kalnus nuversti, ypač dėl savo pasaulėžiūros ir viso pasaulio. Jausite dvasinių vertybių svarbą ir reikiamybę. Stebėdami situacijas gali būti noras visiems padėti, apsaugoti ir patarti. Labai tinka rytinė meditacija gausai pritraukti. Vėliau ši vidinė motyvacija vis blės ir diena galės atnešti naujienų, staigių pokyčių, kurie bus naudingi, malonūs. Šiandien gali būti jausmas, jog visos svajonės gali išsipildyti. Galimai daugiau bandysite filosofuoti, nei ieškoti realių praktinių įgūdžių panaudojimo. Mėnulis Žuvyse, kuris suteiks šiai dienai kūrybinį potencialą, jautrumą. Labai palanki diena menui, muzikai, kūrybiniams procesams. Stenkitės daugiau išjausti, patirti, naudoti intuiciją. Bandykite aprėpti viską plačiai ir mąstyti apie tai, kaip prasiplėsti. Nesikapstykite smulkmenose ir detalėse.

Numerologinės įžvalgos

Santykiai ir laisvė. Šiandien gerai gali sektis eiti į kompromisus, bendrauti su partneriu, aiškintis santykių detales. Pakalbėkite apie laisvę ir dvasines vertybes. Sunkiau gali sektis bendrauti su tėčiu, vyrais ar gauti iš jų pagalbos.

Psichologinės įžvalgos

Kokioje veikloje, srityje galite būti autoritetu? Kas jums yra autoritetas? Įsivaizduokite tą žmogų iš kurio tikrai turėtumėte ko pasimokyti. Stebėkite jį, paprašykite mintyse patarimo, ko jums reiktų, kad jūsų asmeninis autoritetas kiltų? Kokią dovaną tas žmogus jums dovanoja? Kaip ji atrodo? Priimkite ją. Tai pagalba jūsų gebėjimui.

Samantha Zachh