Astrologinės įžvalgos

Pirma dienos pusė gali būti aktyvesnė, kai natūraliai seksis veikti efektyviai. Gebėsite padaryti daug darbų, pajausti savyje ryžtą, drąsą. Norėsite visko daug ir nepabijosite surizikuoti savo sėkmės ir gausos link. Lūkesčiai tarsi vis didės, norėsis vis daugiau ir daugiau. Jausite poreikį emociškai įsitraukti ir mėgautis.

Antroje dienos pusėje pojūčiai slūgs ir įgaus sausumo prieskonį. Norėsis užsiimti detalėmis, siekti tobulumo, viską apgalvoti iki menkiausios smulkmenos. Galbūt padidėjęs pedantiškumas, tvarkos ir aiškumo poreikis. Daugiau mąstysite logiškai, sieksite intelektualumo. Gebėsite tarsi padėti visas emocijas į stalčių, 100% įjungsite blaivų protą. Gali blaškyti ir erzinti tai, kad nepavyksta padaryti visko sistemingai. Dienos pradžia tinkama kūrybiškiems darbams, o vakare ieškokite ir taisykite klaidas.

Numerologinės įžvalgos

Vadovavimas giminei. Šiandien gali kilti noras pasikalbėti su giminaičiais, prisiminti šeimos tradiciją, galbūt atėjo laikas priimti kokį ilgalaikį sprendimą. Sunkiau seksis pasitikėti savimi, galite per daug manipuliuoti giminaičiais, jiems vadovauti arba vaidinti auką.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite, jog esate vakarėlyje su draugais – smagu, linksma, mėgaujatės, patiriate daug smagių emocijų. Ir staiga jūs atsiduriate rimtame darbo pokalbyje. Ar pavyksta greitai persiorientuoti? Pasitreniruokite iš linksmos ir smagios būsenos peršokti į sausą, dalykinę.
Astropsichologė Samantha Zachh