Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Dvyniuose suteiks paprastumo ir linksmumo. Galimai norėsite daugiau bendrauti, gerai ir paprastai leisti laiką. Daugiau mėginsite emocijas įvertinti, logiškai dėlioti mintis savo galvoje. Galimai sieksite tiek gauti, tiek dalintis įvairia patikrinta informacija.

Pirmoje dienos pusėje gali jaustis, jog diena pasyvi, labai daug situacijų nevyksta, ramu. Situacijų nesusidaro. Antroje dienos pusėje jau šiek tiek daugiau, tačiau visos jos rimtos, brandžios, be didelių resursų išnaudojimo. Ir tai, geriausiai užsiimti tokiomis veiklomos, kurios buvo suplanuotos iš anksčiau ir tikrai jas būtina daryti. Kitu atveju: naujus ir ekspromtu sugalvotus darbus geriau atidėti kitai dienai. Neturėtų būti šiandien emocinio dirglumo, nervingumo ar kitų ryškių negatyvių pojūčių. Palanku laikytis plano, strategijos, mažai valgyti, šiek tiek save paspausti, kur to reikėtų.
Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Mokausi investuoti pinigus. Šiandien puiki diena daugiau dėmesio skirti finansams, pajamų ir išlaidų analizavimui. Gali reikėti įdėti daugiau pastangų į žinių gavimq – kaip Ir kada geriau investuoti, kaip tvarkyti finansus, galbūt sužinoti marketingo triukų ir t.t

Psichologinės įžvalgos

Pasinerkite į ramybės ir savęs pajautimą. Pamedituokite

koncentruodamiesi į savo kvėpavimą, raumenis, tiesiog atskirai rankas, kojas, galvą. Pajauskite, kur jūsų protas? Kaip jis mąsto? Kada jis mąsto kaip reaguoja kūnas? Ar yra balansas ir vientisumas tarp jų?