Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Vandenyje pirmoje dienos pusėje dar vis sieks jausti laisvę, nepriklausomybę. Itin smarkiai norėsis bendrauti, komunikuoti. Per kalbą, rašymą atskleisti ir papasakoti apie savo poreikius. Pačius giliausius poreikius, todėl jokiais būdais neužsidarykite savo viduje. Skleiskitės. Nesvarbu ar tai darbinė sfera, ar santykiai namuose. Emocijų gali būti gana daug ir jos bus teigiamos. Gebėjimas filosofuoti, panaudoti savo turimas teorines žinias. Ypač tas žinias, kurios susijusios su draugais, kolektyvais, technika ir technologijoms. Pasistengus – gerai pavyks suderinti išradingumo ir kūrybiškumo savybes, todėl dar viena diena puiki kažką išrasti! Vėlyvą vakarą gali apimti tingulys, kai norėsis tiesiog pagulėti, pailsėti, nes emocijos taps šiek tiek dirglios, staigios, o vidus prašys vidinės ramybės ir pasinerti į pozityvų pojūtį.

Numerologinės įžvalgos

Saugojimo ir fizinės jėgos diena. Reiktų stengtis būti tiek stipriu, jog gebėti apsaugoti viską savo aplinkoje. Lavinkite savo kūną ir galią, būkite stiprūs ir galingi. Šiandien būkite sąžiningi ir teisingi, kad nebūtumėt nubausti per didele bauda.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien reiktų lengvumo, ne gilaus mąstymo. Tiesiog papieškite, gerai praleiskite laiko, šypsokitės! Galite pastebėti dienos eigoje savo kalbą, gal vartojate netinkamų žodžių ir frazių, kaip pvz.: „oi, negaliu...“, „ai, nemoku...“.

Astropsichologė Samantha Zachh