Astrologinės įžvalgos

Pirma dienos pusė gali būti stabilesnė, kai norėsite komforto ir saugumo. Vis dar jausis Jaučio energija – materija, darbas, pinigai, malonumas, komfortas. To norėsite ir sieksite. Jausite, jog tai yra būtina šiandien. Dėl stiprios vidinės jėgos emocijos gali būti impulsyvesnės, staigesnės. Galite sunkiau jausti emocinį pasitenkinimą dėl to, ką darote. Nepavyks emociškai įsitraukti veikiant, rizikuojant, išdrįstant. Tarsi jausite vienaip, o bus kitaip.

Didės apetitas viskam ir norėsite visko, visur, visaip. Sieksite gausos, tačiau ne viskas šiandien eisis sklandžiai. Ši diena bus daugiau kliūčių įveikimui nei efektyviam ėjimui pirmyn. Nebent šiandien viską darysite ypač darbščiai, lojaliai, ilgai – tuomet gebėsite gauti stabilesnės energijos, kuri suteiks daugiau stabilumo.

Numerologinės įžvalgos

Pastangos daryti iš naujo. Šiandien palanki diena skirti pastangas tam tikro proceso atnaujinimui, perdarymui. Taisykite, remontuokite, suteikite naujų atspalvių savo situacijai. Kažkas gali sugriūti – siekite tai atnaujinti. Netinka tinginiauti.

Psichologinės įžvalgos

Su kuo jums asocijuojasi žodis “stabilumas”? Kokia jo spalva, forma, tekstūra, o koks simbolis? Pajauskite ir pamatykite stabilumo asociaciją. Kaip vertinate? Ar patenkinti savo stabilumu? Kaip galėtumėte jį pagerinti? Pridėkite į savo matomą simbolį ar vaizdinį šviesių spalvų, teigiamų situacijų, emocijų. Išjauskite savyje tą viziją, savo pagerintą stabilumą.
Astropsichologė Samantha Zachh