Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Šaulyje suteiks didelių poreikių. Noras patirti, gauti, naudoti, išnaudoti, plėstis ir prasiplėsti. Gali atsirasti padidėjęs smalsumas viskam, motyvacija eiti ir pažinti. Galimai mintyse filosofuosite, bandysite rasti kažkokią dvasinę prasmę, išmintį. Tikėjimas atsiradimas, noras pasiekti kažko daugiau, galvoti apie didelius asmeninius projektus. Intencija ir motyvacija bus, tačiau realiai apie tai papasakoti bus sunku. Sunku bus sudėlioti viską į loginę seką, sukurti aiškesnį planą, kaip tai padaryti. Nusivilsite. Sunkumas mėgautis šia diena. Norite aiškumo, lengvumo, o gaunasi sunkios temos ir didelės, neaiškios idėjos. Šiandien gali erzinti net tai, kas jums dažniausiai teikia pasitenkinimą. Tarsi net mėgautis erzina. Šios dienos esmė – per discipliną ieškoti balanso. Suderinkite, kas nesuderinama!

Numerologinės įžvalgos

Dvasingumo ir tolerancijos diena. Ypač dvasiniai apmąstymai galėtų būti apie mažus vaikus, nėštumą, santykius su vyrais. Koks jūsų santykis su jūsų tėčiu? Tai pirmas vyras visų gyvenime. Nuo jo prasideda kiti santykiai su vyriškos lyties atstovais.

Psichologinės įžvalgos

Jūsų asmeninės dogmos ir įsitikinimai. Kuo jūs tikrai tikite, nors kartais atrodo, gal tai visai nelogiška? Kodėl tuo tikite? Kas blogo nutiktų, jei nustotumėte tuo tikėti? Ar tai nėra fanatiškas tikėjimas? Jei taip – padirbkite su tuo. Ko bijote, jei prarasite savo tikėjimą?

Astropsichologė Samantha Zachh