Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į Svarstyklių Zodiako ženklą, kas suteiks lyriškumo, balanso ir harmonijos poreikio. Norėsis bendrauti gražiai, be konfliktų, aštrių diskusijų. Bus svarbu kitas žmogus – jo norai ir būsena, būsite diplomatiškas kiek jums tai išeina. Galimai šiandien padidės poreikis grožiui, estetikai, todėl grožio procedūros ir naudingos, ir gali viskas gerai pavykti. Diena nusimato rami, harmoninga, gal net nuobodi? Jei mėgstate aktyvumą – sekančias dienas galite jaustis, kaip sulėtintam kine. Kas mėgsta be konfliktų ir diskusijų, einant į kompromisus praleisti dieną – šiandien tokia gali ir būti. Gebėsite lengvai viską daryti pagal planą, strategiją. Bus lengva efektyviai dirbti tose srityje, kur nereikia rungtyniauti, o labiau siekti bendrų interesų, konsultuoti, stengtis dėl klientų, apginti kitus.

Numerologinės įžvalgos

Stipri dvasinė diena. Stipri energetika laisvei, kelionėms, dvasingumui ir dvasinių vertybių skatinimui. Palanku pabendrauti su tėvu ar kitais jūsų aplinkoje esančiais vyrais, parodyti pagarbą, padėti patarimais.

Psichologinės įžvalgos

Pamėginkite įsivaizduoti dideles svarstykles. Prisiminkite savo dvi priešingas savybes, norus, kurie tarsi plėšo jus į dvi dalis, vis bandote išlaikyti balansą tarp jų. Padėkite tas savybes ant svarstyklių ir kalbėkitės su abejomis pusėmis, klauskite ko kiekvienai reikia, kad tas balansas būtų. Tegu jos susidraugauja.

Samantha Zachh