Astrologinės įžvalgos

Mėnulis žengia į Liūto ženklą, kas suteiks poreikį tiesiog smagiai ir maloniai jaustis. Gali būti padidėjęs kūrybiškumas, noras pramogauti, o svarbiausia – būti pastebėtam. Norėsite būti dėmesio centre, norėsite, kad į jūsų emocijas būtų atsižvelgta.

Šiandien bus svarbu jausti, jog galite pasirodyti toks, koks esate. Būti savimi. Ar tai pavyks? Sunkiai. Labiausiai jausite kliūtis komunikuojant apie save, norint žodžiais apie save ar savo norus papasakoti, paaiškinti. Visus norus gali būti sunku apmąstyti, tarsi neužtektų minčių. Protas bus linkęs mąstyti brandžiai ir atsakingai, o jums norėsis daugiau žaismingumo, saviraiškos, o ne sunkaus darbo. Jausite spaudimą, kad negalite skleisti savo charakterio taip, kaip norisi. Diena gali atnešti netikėtų ir staigių negatyvių situacijų, pokyčių, permainų todėl geriau rimtus darbus atidėti.

Numerologinės įžvalgos

Namuose atsiveria kūrybiškumas ir jausmai. Šiandien gali gerai sektis užsiimti buities darbais, jaukiai ir komfortiškai būti su namiškiais. Daugiau pastangų reikės atveriant savo jausmus, norint parodyti kūrybiškumą ir suvokiant savo talentą.

Kaip vertinate savo įvaizdį? Charakterį? Nebūtinai jūsų vidiniai pojūčiai turi sutapti su tuo, ką rodote kitiems. Patyrinėkite, ką būtent norite parodyti, pademonstruoti kitiems žmonėms? Kada labiausiai kyla jūsų savivertė? Tai šviesi, spindinti energija iš jūsų į aplinką.
Samantha Zachh