Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Mergelėje. Kils poreikis ieškoti klaidų ir bandyti viską pagerinti. Norėsis užsiimti detalėmis, siekti tobulumo, viską apgalvoti iki menkiausios smulkmenos. Tai gali sektis itin gerai. Turėsite galimybę labai kokybiškai pastebėti klaidas, netinkamas situacijas, įvertinti sveikatos būklę taip, jog tai ištaisius bus pasiekti labai geri rezultatai, tarsi sistema pradės veikti tobulai kaip laikrodžio mechanizmas. Taip pat galėsite būti matomas, populiarus, tarsi sėkmė jūsų pusėje. Tarsi galite spindėti ir šviesti.

Šiek tiek gali apimti nostalgijos, beviltiškumo ar bejėgiškumo jausmas, bet tik tuomet, jei nemokėsite priimti visko taip, kaip yra, net su blogybėmis. Kai per daug idealizuosite viską. Reikia išlaikyti balansą tarp materijos ir dvasingumo, tarp buitiškos sistemos ir meno, tarp svajonių ir realaus darbo. Gali būti sunkiau išreikšti save per kalbą, išsakyti emocijas – jos bus šaltokos.

Numerologinės įžvalgos

Laisvė ir išmintis. Pasirūpinkite tėvais. Pabūkite su jais – parodykite jiems pagarbą ir dėmesį. Pasirūpinkite jų sveikata. Pasikalbėkite apie protėvius. Siekite būti laisvi, išmintingi, domėtis dvasingumu, kad galėtumėte pasidalinti išmintingais patarimais su kitais, ypač tėvais.

Psichologinės įžvalgos

Pamėginkite pasikalbėti su savimi dėl savo įdirbio jūsų norimoje veikloje. “Ar mano veikimo sistema yra efektyvi? Link ko ji veda?” pamatykite ateitį, kur ji nuveda. Ar patinka? Jei ne, turite pakeisti tam tikras savo plano detales čia ir dabar, kad ateityje matytumėte jūsų norimą vaizdą.
Astropsichologė Samantha Zachh