Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Ožiaragyje suteiks emocijų discipliną, kai neleisite sau per daug jausti, reaguoti, patirti, išgyventi. Viduje išlaikysite brandą, emocijų užspaudimą, norėsis stabilumo, todėl be reikalo nereaguosite.

Gal kils didesnis noras mąstyti apie karjerą, ambicijas, ar tiesiog daugiau strateguosite. Gali vyrauti dviprasmiškos emocijos, kai tarsi jausite jų mažai, tačiau norėsite daugiau – aplamai norisi visko daugiau, lūkestis yra, tačiau to negaunu. Norėsis prabangos, tačiau kartu suvoksite, jog reikia taupyti. Norėsis plėstis, tačiau kartu ir jaustis saugiai, užtikrintai ir stabiliai ten, kur esate įsitvirtinęs. Gali gana gerai sektis tokios veiklos, kuriose reikia disciplinuotai aktyviau veikti, daryti, pradėti. Protas šiandien gali šiek tiek sunkiau apsispręsti, mėtytis tarp kelių variantų, norėdamas gauti abu, nes norės skleistis, kalbėti, parodyti.

Numerologinės įžvalgos

Pertraukos ir dvasingumo diena. Šiandien būtų itin palanku pabendrauti su savo tėčiu. Išklausykite jį, paguoskite jei reikia, suteikite psichologinę pagalbą, pasidalinkite patarimais. Skleiskite jam dvasingumą, išmintį. Spręskite esančius konfliktus. Jei ne tėtis, tuomet bent kitas vyras: sūnus, vyras, dėdė ir t.t.

Psichologinės įžvalgos

Atsisėskite, įkvėpkite, pabūkite ramiai ir pamėginkite susidėlioti savo veiksmų planą, kaip pasiekti gausą? Galite įsivaizduoti, kaip darote tam tikrus veikmus, kurie yra lėti, tačiau užtikrinti, stabilūs. Tokie, kurie tikrai atneša rezultatą, gal nedidelį, bet matomą. Pamėginkite tai padaryti ir realybėje.
Astropsichologė Samantha Zachh