Astrologinės įžvalgos

Pilnas Mėnulio užtemimas Jaučio ženkle. Šiandien nereiktų priimti rimtų sprendimų, kurie turi ilgalaikių pasekmių ar tiksliai nežinote, kokios jos gali būti. Turėtumėte stengtis išlaikyti emocijas ramesnes, nekreipti dėmesio net ir į labai erzinančias situacijas. Nieko gero iš dirglių emocijų nebus. Tiesiog stebėkite save, savo pojūčius, kitus žmones, situacijas ir būkite stebėtojo rolėje iš aukščiau. Gali kilti daug nuobodulio nuo savo esamos situacijos, tarsi išeiti iš sukurtos, stabilios komforto zonos. Poreikiai nesutaps su norais ir tai sukurs vidinį konfliktą. Reikės stengtis išlaikyti balansą, pasirinkti kompromisinius variantus. Palanku šiandien neskubėti, stengtis laikytis askezių, seniau sukurto plano. Mąstykite logiškai, praktiškai, bet kartu prileiskite ir mistikos, paslapčių ir kažko prasmingesnio, kas labai stipriai paliečia.
Astropsichologė Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Sąžiningumas dėl vaikų. Šiandien gali gerai sektis spręsti konfliktus, aplamai į juos papulti, skleisti sąžiningumą ir teisingumą. Daugiausiai tai reikės daryti su savo vaikais, dėl vaikų – nekonfliktuokite su jais, daugiau bandykite išlikti taikytoju.

Psichologinės įžvalgos

Ką norėtumėte sugriauti, bet nedrįstate? Gal savo kokią savybę? Ką norėtumėte daryti kitaip, bet vis bijote? Pamąstykite ir virtualiai įsivaizduokite, kad tai padarote. Kaip jaučiatės padarę? Ar buvo taip baisu? Pabūkite toje vizualizacijoje, kai esate padaręs tai, ko bijote, kai esate atsikratęs to, ko seniai norėjote.