Astrologinės įžvalgos

Šiandien Mėnulis pereis į Jaučio Zodiako ženklą, kas suteiks gana gerą savijautą, stabilumą, užtikrintumą, psichologinę ramybę, norą mėgautis. Norėsis jaustis saugiai. Visa tai puikiai pavyks išjausti pirmoje dienos pusėje. Visus darbus pavyks padaryti praktiškai, gaunant realios naudos. Tačiau antroje dienos pusėje visai ramybei gali pamaišyti nenuspėjamas Uranas. Jis bus aktyvus ir bandys išjudinti viską, kas stabilu, konkretu. Jam norėsis sukelti revoliucijas, pokyčius, emocijų permainingumą ir nepastovumą. Kad nesijausti blogai – padarykite šiandien ką nors naujo ir jums neįprasto. Nereiktų šiandien pilnai koncentruotis tik į materialus dalykus, kūną, darbą, pinigus. Vandens stichijos energija neduos to padaryti ir suteiks emocijų išraiškos, noro jausti.

Numerologinės įžvalgos

Nepalanku griauti, nustoti, baigti. Daugiau reiktų statyti, kurti, generuoti, pradėti. Gali vyrauti staigių pojūčių, o juos reiktų transformuoti: daryti kažką naujo, vengti rutinos, stengtis laužyti stereotipus.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien palanku bandyti emocijas ir jausmus „pamatyti“ realiai. Išvardinkite savo emocijas ir jausmus, kuriuos norite panagrinėti. Kaip jie pasireiškia realybėje? O kaip jie „atrodo“ jūsų kūno viduje? O kaip norėtumėte juos skleisti? Kaip tuomet turėtų atrodytų viduje? Pamėginkite tai pakeisti.

Astropsichologė Samantha Zachh