Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Svarstyklių Zodiako ženkle, todėl harmonijos vis dar norėsis. Gali kilti noras daugiau patyrinėti savo santykius, pasikalbėti su partneriu svarbiomis abiem temomis. Stengsitės ieškoti kompromisų, kad būtų išlaikytas balansas, darna ir ramybė. Meilės ir jausmų poreikis didelis, tačiau tai išjausti nebus lengva. Per šias porą savaičių galėjo sudėtingiau sektis meilės reikalai, o šiandien tai ypač kliudys. Ko gi reikia, kad santykiai būtų harmoningesni? Ir tai nebūtinai tik asmeniniai santykiai. Gal sunkiau sekasi jausmus jausti visiems, kurti darnius santykius. Tiesiog reikia kiekvieną iš jų labai nuodugniai ištyrinėti, pamatyti blogiausias puses, silpnas vietas ir tuomet, kai suvoksite juos kitaip – daryti atitinkamus veiksmus. Šiandien prasčiau gali vykti grožio, estetikos, konsultacijų, teisės reikalai. Išmokite mylėti besąlygiškai.

Numerologinės įžvalgos

Santykių svarba. Tobula diena gryninti tarpusavio santykių temą ir ypač, jei tai yra susiję su vaikų susilaukimo, nėštumo ar mažų vaikų temomis. Ieškokite kompromisų, išklausykite ir apeikite ginčus, konfliktus. Tai ramių diskusijų diena.

Psichologinės įžvalgos

Reiktų labai giliai panarplioti santykius. Kas juose erzina labiausiai? Kodėl? Ar tikrai tai yra taip blogai? Gal tai yra pamoka, rodymas pirštu į tam tikras savybes, sritis, kurios reikalauja darbo? Patyrinėkite tamsiausias savo santykių vietas – tai yra raktas į jų transformaciją.

Samantha Zachh