112
Kitas

Avinas

Apžvelkime svarbiausių rugpjūčio astrologinių įvykių kuriamas tendencijas.


Mėnesio pradžia pasižymės aštresniais astrologiniais ritmais: rugpjūčio 1-ą Mėnulio pilnaties ritmų įtakoje, o 2-ą dieną Saulei keliaujant griaunamuoju Liūto laipsniu, būkite atsargesni kelyje, buityje ir prie vandens. Svarbesniems sumanymams palankesnis būtų pirmos dekados vidurys, Selenai viešint karališkajame Avino laipsnyje. O rugpjūčio pirmos dekados pabaigoje, 8–10-tą dienomis, esant artimoms Veneros ir Lilit pozicijoms, venkite nepamatuotos finansinės rizikos.

Rugpjūčio 13-tą Venerai susijungus su Saule Liūto ženkle, puikus metas grįžti prie ankstesnių idėjų, O rugpjūčio 15-ta ir 16-ta diena pasižymės sudėtingesniais Mėnulio ritmais. O ir rugpjūčio 17-ą ir 18-tą dienomis esant artimai Saulės ir Lilit pozicijai, neskubėkite kelyje. pasaugokite gražius tarpusavio ryšius, o žinias kruopščiau tikrinkite, nes ne viskas gali būti taip, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodytų.

Rugpjūčio 23-čią – virsmo metas. Saulė pereis į Mergelės ženklą, primindama būtinybę labiau pasirūpinti finansais, o ir savo ir artimųjų sveikata. Šiomis dienomis Marsui keliaujant Mergelės ženklu, ieškokite naujų galimybių, darbų pasiūlymų. Rugpjūčio 28-tą Marsas įžengs į Svarstyklių ženklo griaunamąjį laipsnį, o Merkurijus ims judėti retrogradine kryptimi, tad mėnesio pabaiga pasižymės sudėtingesniais, o rugpjūčio 30-ta Mėnulio pilnaties metu, ir jautresniais, astrologiniais ritmais. Šiomis dienomis palankiau užbaiginėti pradėtuosius darbus, o bendraujant vertėtų įsiklausyti į artimųjų lūkesčius.
Lolita Žukienė

Daug gyvenimo džiaugsmo jums rugpjūtį!

112
Kitas

Avinas